breaking news Νέο

Ονοματοδοσία αίθουσας προς τιμήν του!

Ονοματοδοσία αίθουσας προς τιμήν του!

Και αίθουσα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Ευρωκοινοβούλιο! Ναι, καλά διαβάσατε! Την ονομασία «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» θα λάβει αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, προς τιμήν του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού, που έφυγε πρόσφατα (λίγο πριν κλείσει τα 100 χρόνια) από τη ζωή.

Η τελετή ονοματοδοσίας θα γίνει στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, λέγοντας ότι η σχετική πρόταση έγινε από τον ίδιο, από κοινού με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.

Η πρόταση, όπως επισημαίνει ο κ. Κεφαλογιάννης, έγινε άμεσα δεκτή από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, χαρακτηρίζοντας αυτόν (τον εκλιπόντα) «κορυφαίο ευρωπαίο πολιτικό και διαχρονικά υπέρμαχο του ευρωπαϊκού εγχειρήματος και της ευρωπαϊκής ιδέας». Σιγά που νόμιζαν οι... άσπονδοι εχθροί του πρώην πρωθυπουργού ότι θα τον... ξεχνούσαν στην Ευρώπη μετά θάνατον! Έστω κι αν χρειάσθηκε η παρέμβαση – πρόταση του Μ. Κεφαλογιάννη...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής