breaking news Νέο

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Τρικάλων - Σαρακηνών

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Τρικάλων - Σαρακηνών

Ισόπαλος (1-1) έληξε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και της Θύελλας Σαρακηνών που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο των Τρικάλων.

Ο περσινός πρωταθλητής της Ημαθίας και νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνικής Μ. Αλέξανδρος προηγήθηκε στο σκορ στο 60’ με τον Παρσόπουλο με την Θύελλα Σαρακηνών και περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πέλλας και ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκέσιος.

Η ομάδα της Ημαθίας είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα και να πάρει την νίκη αν οι παίκτες της ηταν περισσότερο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Χατζόπουλος, Βλάχος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Κιοσέογλου, Καπετάνος, Παρσόπουλος, Λίτσι. Επαιξαν και οι Μπαντής, Ταγκελίδης, Κύρου, Ελευθεριάδης, Τσομίδης, Ματράγκας, Χατζόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ: Φιρινίδης, Ευφραιμίδης, Γεωργίου, Μελίσσης, Ουζούνης, Ματζανάς, Αθανασιάδης, Τσόμπρας, Γκέσιος, Κυζιρίδης, Μποζίνης. Επαιξαν και οι Βλαχόπουλος, Παρίσης, Ρώσσης, Θωμας Ελ., Θωμάς Γ., Ντιντιλάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής