breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Τη Γροιλανδία ζήτησε να αγοράσει από τη Δανία ο Ντόναλντ Τραμπ. Όχι για πάρτι του ρε. Για τις ΗΠΑ.

 

Από εδώ και πέρα, αν οι Δανοί που έστησαν κ..ο στο Χίτλερ, με τις...απώλειές τους να φτάνουν στη μια μέρα που «αντιστάθηκαν σκληρά» στο μακελάρη μουστάκια, τον τραυματισμό ενός φαντάρου τους, από εδώ και πέρα, λέγω, δεν θα αναφωνούν πλέον το f.ck off σε βαριά σκανδιναβική προφορά, αλλά το «Τη Γροιλανδία μου...μέσα».

 

Πρόεδρε, στην Ελλάδα δεν έχεις πρόβλημα. Έχει ήδη ξεπουληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ήδη από το 1947. Μπιρ παρά!

 

Πώς είχε πει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος στο Βαν Φλιτ; Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σου.

 

Και μετά ήρθε το σχέδιο Μάρσαλ και χορτάσαμε ρεεε. Και να τα τυριά τα κίτρινα κονσέρβα. Και να το γάλα, από γελάδα του Τέξας, σε σκόνη. Και να κάτι ...βόμβες ναπάλμ, μούρλια. Που τις σερβίριζαν τα κωλόπαιδα, οι μοναρχοφασίστες της Φρειδερίκης  στους κατσαπλιάδες-αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτες  στα βουνά και ο τόπος έμοιαζε αμερικάνικο μπάρμπεκιου.

 

Α, όλα κι όλα. Για αυτό και είμαστε περήφανοι, που ως χώρα είμαστε στο πλευρό σας, mister president. Μέχρι κι ο Αλέξης ξημεροβραδιάζονταν στην αμερικάνικη πρεσβεία. Πιτσιρικάς με πανό και ντουντούκες για το «φονιάδες των λαών αμερικάνοι», ενώ ως πρωθυπουργός για να ντερλικώσει κανά στέικ καλοψημένο, τέσσερα κιλά κομμάτι από σπάλα βοδιού, συνοδεία μπέρμπον από Κεντάκι και στο τέλος μια κόκα κόλα ζίρο, γιατί είχε παχύνει και η Περιστέρα τον πρόσεχε ιδιαίτερα.

 

Αφού να φανταστείς Ντόναλντ, ο Αλέξης δεν είχε στην Κουμουνδούρου το Βελουχιώτη στο γραφείο του, αλλά το Μπλεκ, το Ρόντι και τον Καθηγητή-Μυστήριο.

 

Ξέρετε ρε εσείς οι παλιότεροι, τα καλά παιδιά που τους αποκαλούσαν οι φασίστες οι ερυθρόδερμοι, «χλωμά πρόσωπα». Βέβαια, χλωμά πρόσωπα έκαναν οι αμερικανοί τους ινδιάνους, σε μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες όλων των εποχών, αλλά εδώ εμείς μάθαμε ότι οι κακοί ήταν το «Καθιστό Βόδι» (σ.σ μετεμψύχωσή του ο Πάγκαλος, ο Φίλης και ο Καμμένος).

 

Μαζί σου Ντόναλντ λοιπόν. Εγώ, αν μου ζητούσες να μου αγοράσεις ένα παλιοχώραφο που έχω στην Κατράνιτσα, δεν θα σου έλεγα όχι. Αρκεί να το κάναμε Τραμπ...α με τη Μελάνια. Διότι εδώ που τα λέμε, η Μελάνια, αν και 45 φεύγα, είναι πολύ πιπίνι, πρόεδρε.

 

Όχι σαν τις κρυόκωλες τις ξανθές τις Αμερικανιδούλες, που ήρθαν στην Ελλάδα και ενώ ο Βόγλης τους ζητούσε να σταματήσουν, για να τους δώσει....μύγδαλα ξεγυρισμένα, αυτές έτρεχαν. Λες και φοβόταν μην τις βιάσει.

 

Και εδώ κολλάει η ανεκδοτάρα, σύντροφοι της δεξιάς του Κυριάκου, του πρώτου αντιστασιακού της χώρας, το 1967, σε ηλικία έξι μηνών.

 

Είναι ένας βαρβάτος τσομπάνος με τη φουστανέλα του κάτω από ένα δένδρο και τον πλησιάζουν τρεις  αμερικανίδες, που ήρθαν στην Ελλάδα, για να το...κανελώσουν το ριζόγαλο.

 

Shepherd, please make love to me, λέει η μια. Ατάραχος ο τσολιάς μας, στρίβει τη μουστακάρα του. Βοσκέ, βοσκέ, έλα να τη βρούμε στο...αλλιώτικο η άλλη, τίποτε ο δικός μας. Τσακ, έσπαζε το 45 πόντων, μυστάκιό του, έτσι;;;

 

Τα ίδια και η τρίτη. Οπότε σηκώνεται ο Μήτρος, ο γιος της Κυρα-Γιώργαινας, και τις λέει. «Άντε ωρέ ζαγάρια, άμα σας.......(η λέξη παραγράφεται λόγω αμερικανικής λογοκρισίας, από το σερ Τζέφρυ Πάιατ).

 

Η λύση λοιπόν είναι μια. Μάθετε αγγλικά άπαντες. Διότι δεν ξέρετε τι θα σας προσφέρει ο Τραμπ ως αντάλλαγμα, για να πουλήσετε το παλιοχώραφο που λέγεται Ελλάδα, κυρίες και κύριοι πολιτικοί μας.  Και αν δεν γουστάρετε τη Μελάνια, επειδή είστε κάπως πιο...μπάι, ε no problem. Θα σας στείλει απίκο, με την πρώτη πτήση από Ουάσινγκτον DC, κανά μαύρο, δυο μέτρα.

Ό,τι τραβάει η ψυχή σας ρεεεεε.


Ινδιάνος
Μελάνια Τραμπ
Κορίτσια στον ήλιο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής