breaking news Νέο

Από το προχθεσινό Δ.Σ. Βέροιας…

Από το προχθεσινό Δ.Σ. Βέροιας…

Έγκριση ή μη παράτασης της μίσθωσης για τη στέγαση του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας, ήταν το τρίτο θέμα, το οποίο κλήθηκε - και αποφάσισε ομόφωνα - να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στην τελευταία του συνεδρίαση, την Τετάρτη, με την παρούσα σύνθεσή του. «Μα, με τα χρήματα που ξοδεύουμε για τη μίσθωσή του, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα σχολείο», επεσήμανε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Μελιόπουλος. Απάντηση επ’ αυτού έλαβε από το δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη. «Πρώτον, κ. Μελιόπουλε, για να γίνει ένα σχολείο, πρέπει να τρέξει πρόγραμμα και δεύτερον, τα ενοίκια πληρώνονται από την πολιτεία», είπε. Τελικά το θέμα ψηφίσθηκε ομόφωνα με την έγκριση της παράτασης.

Λίγο νωρίτερα, βέβαια, ο κ. Μελιόπουλος φρόντισε να κάνει γνωστό το πως προτίθεται η «Λαϊκή Συσπείρωση» να σταθεί (και) στη νέα θητεία του σώματος, ξεκαθαρίζοντας πως «ως "Λ.Σ." δεν θα συνεργασθούμε με ανταλλάγματα αντιδημαρχίες και πόστα. Θα είμαστε αντιμέτωποι με τα αντιλαϊκά μέτρα και θα ψηφίζουμε μέτρα, που θα ανακουφίζουν τους πολίτες»

Ακόμα, μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν, είναι η έγκριση καθορισμού θέσης τοποθέτησης του αγάλματος «Κόρη της Βέροιας» (απέναντι από το «Βλαχογιάννειο» Μουσείο, στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων), η έγκριση της διοργάνωσης εκδηλώσεων μνήμης για τους τετρακόσιους εξήντα Εβραίους-θύματα του Ολοκαυτώματος κατά την περίοδο 1943-1944 και η ικανοποίηση του αιτήματος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής