breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Συνελήφθη στα Σκόπια η ειδική εισαγγελέας καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος, για συμμετοχή στο…οργανωμένο έγκλημα!

Στα μαφιόζικα κυκλώματα ακούγεται ότι ήταν και ο Ζάεφ. Για αυτό φαίνεται ότι τον πρότειναν μαζί με τον Τσίπρα για βραβείο Νόμπελ. Μόνο ο Έντι Ράμα έλειπε από την πρόταση, που όσο να ‘ναι, προσέφερε τρομερό πολιτιστικό έργο, αφού η Αλβανία είναι ένας απέραντος κόσμος οργανωμένου εγκλήματος.

Με αυτά και με τα άλλα, είχε δίκαιο ο Κοτζιάς, που μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, ήθελε να κλείσει αντίστοιχη και με τους σκιπιτάρι του Ράμα.

Κανονικά έπρεπε και ο ίδιος να παρασημοφορηθεί  για τις «υπηρεσίες» που προσέφερε στους…Αμερικανούς και τη Μέρκελ.

Στην Αθήνα ο μόνος ένοχος  της μεταπολίτευσης, μέχρι στιγμής, ήταν ο Άκης και παλιότερα ο Μένιος, ο «δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε».

‘Όλοι οι άλλοι που μας κυβέρνησαν, έπεσαν με τα μούτρα στην καταπολέμηση της διαφθοράς.  Τις πρωινές ώρες, γιατί τις βραδινές οι μίζες πήγαιναν σύννεφο, με ταχύτητες που θα ζήλευαν και τα…F-16!

Η είδηση της χρονιάς πάντως βγήκε στο αδήλωτο αναψυκτήριο στο Αίγιο, που, αντί για αποδείξεις, έδινε κουπόνια κόμματος, που στις εκλογές συγκεντρώνει καμιά…τριακοσαραία ψήφους.

Ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα, που θα μπορούσε ο πρόεδρός τους να την αναβαθμίσει, με την παροχή υπηρεσιών επιπέδου αρχαίων εταίρων, οι οποίες θα δέχονταν και αυτές κουπόνια για…πληρωμή.

Για απλή αγοραία πράξη π.χ. δυο κουπόνια, για σπέσιαλ με μασάζ, τζακούζι και περιποίηση, τέσσερα.

Για να γίνει πράξη και το παλιό σύνθημα των αρχών της μεταπολίτευσης, «μέσα σε λίγα χρόνια θα πηδάμε με κουπόνια».

Bέβαια εδώ θα αντιδράσει το κόμμα, ένα είναι το κόμμα, ένα και το χρώμα, αφού, ως γνωστό, είναι κάθετα αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση του αρχαιότερου επαγγέλματος του κόμματος.

Γνωστές και οι διαδηλώσεις των κομουνιστών των 70ς με πανό που έγραφαν «τα πορνεία κρατικά, να πηδά η εργατιά». 

Το ζήτημα είναι όμως, κύριοι πολιτικοί, το πώς θα μπορέσει ο ανδρικός πληθυσμός να…αναστηθεί από τη λαίλαπα των μνημονίων. Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, χωρίς μία στην τσέπη, με τι θα πληρώσεις τη σύγχρονη Ασπασία;

 Εκτός και αν πείσετε το Βελόπουλο να διαθέσει δωρεάν σε εμάς τους άνδρες κανένα «Ηγεμονικόν» και αρχίσουμε να σηκωνόμαστε λίγο ψηλότερα, να δούμε τις αμυγδαλιές να ανθίζουν,  που έγραψε και ο μακαρίτης ο Γιώργος ο Σεφέρης. 

Κυριάκο, κοίτα μην ξεχάσεις και τους γκέι, αλλά και τους μπάι. Ετοίμασε το «εύπρωκτον». Θα τα κονομήσεις σίγουρααααα!


Ζάεφ-Τσίπρας
παραλία
αρχαίες εταίρες
ιερόδουλη
άντρας-άδειες τσέπες
Βελόπουλος-πωλήσεις

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής