breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Σήμερα Δευτέρα η κλήρωση

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Σήμερα Δευτέρα η κλήρωση

Σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου στο κέντρο Πολιτεία στο Νεόκαστρο θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας με θέματα το Διοικητικό απολογισμό της περιόδου που πέρασε, την έγκριση από το σώμα του οικονομικού απολογισμού εσόδων - εξόδων χρήσης 2018 και την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων χρήσης 2020.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση της θα γίνουν οι κληρώσεις της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων, οι αγώνες της οποίας έχουν οριστεί για το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, η πρώτη αγωνιστική του οποίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου (7/9), όπως και της Β’ κατηγορίας που ξεκινάει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα για τις ομάδες της Α’ και της Β’ κατηγορίας ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι (2μ.μ.). Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και φέτος θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 16 ομάδων ενώ αυτό της Β’ κατηγορίας σε δυο ομίλους των 12 ομάδων.

Όσον αφορά το όριο ηλικίας ποδοσφαιριστών στην Α’ κατηγορία είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα (σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού) δυο ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν από τις 01/01/2000 και αργότερα και στην Β’ κατηγορία τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε από τις 01/01/2000 και μεταγενέστερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής