breaking news Νέο

Μεταγραφές: Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

Μεταγραφές: Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και οι ομάδες της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ τους ενω παράλληλα προσπαθούν να μοντάρουν τον βασικό τους κορμό με τα φιλικά της προετοιμασίας που αυτή την εποχή βρίσκονται στην ημερησια διάταξη.

Να δούμε όμως τα τελευταία νέα των ομάδων της Α’ κατηγορίας.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Συνεχίζει να τα πηγαίνει πολύ καλά στα φιλικά του καλοκαιριού ευελπιστώντας ότι το ίδιο θα συμβεί και στα επίσημα παιχνίδια, που όπως αναφέραμε αρχίζουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τους αγώνες του κυπέλλου.

Τελευταίος αντίπαλος της η νεοφώτιστηστην Α’ κατηγορία ΑΕ Ποντίων την οποια αντιμετώπισε στο ΔΑΚ της πόλης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 20’ με τον Εξαρχο και διατήρησαν την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι το 67’ όταν ο συνήθης ύποπτος Ντέλλας ισοφάρισε από τα 11 βήματα με τον Κερμανίδη στο 87’ να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

Ο επόμενος αντίπαλος της Νάουσας μια ομάδα της Super League 2 η Κέρκυρα την οποία αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο στο ΔΑΚ της πόλης.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Αλλαγή σκηνικου στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τον περσινό προεδρο του Κυριάκο Μπουκλά που είχε ανακοινώσει την παραίτηση του μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο κινδυνεύει να βρεθεί η ομάδα να ανακαλεί και να μπαίνει μπροστάρης σε μια νέα προσπάθεια.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει χάσει αρκετούς βασικούς παίκτες της περσινής του ομάδας, έχει όμως όπως το απέδειξε και στο παρελθόν αξιόλογες εφεδρείες και δικαιολογημένα αισιοδοξεί ότι και φέτος θα κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Προπονητής της ομαδας του ΠΑΟΚ ένας παλιός γνώριμος της, ο Φερεϊρα Κινγκ.

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Δυο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές πρόσθεσε το τελευταιο διάστημα στο ρόστερ του ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Πρόκειται για τον αμυντικό με εμπειρίες απο εθνικά πρωταθλήματα Σερα Ρεϊς (τελευταία ομάδα του τα Γιαννιτσά) και τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Αναστασόπουλο.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του ο Μ. Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας. Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ο αριστερός οπισθοφύλακας Γρηγόρης Αργυρίου που στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος αγωνίζονταν στη Νάουσα καθώς και οι νεαροί Θωμάς Φωτόπουλος μεσοεπιθετικός και Χρήστος Κερμανίδης τερματοφύλακας.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Την απόκτηση δυο νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Αρης Παλαιοχωρίου. Πρόκειται για τον Μιχάλη Ματόπουλο από την ομάδα του Καμποχωρίου και τον Ορέστη Παπακωνσταντίνου από τον Αλιάκμων Νησελίου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: Σημαντικά ενισχυμένος από το μεταγραφικό αλισβερίσι που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη φαίνεται οτι βγαίνει ο Φίλιππος Μελίκης που τις τελευταίες ημέρες ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού Φρίξου Μανωλόπουλου από τον ΠΑΟ Κουλούρας ενω επιστρέφει στην ομάα και ο πολύπειρος Αντώνης Καρατάσιος.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ: Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε και η νεοφώτιστη στην κατηγορία Θύελλα Σταυρού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που τελευταία αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό Λουτρού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Τρεις ακόμη προσθηκες στο ρόστερ του Αστέρα Τριποτάμου. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, τον Νίκο Πατσαβούρα και τον Λάμπρο Κωνσταντάκο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής