breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Αυγούστου το Seli mountain running 2019

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Αυγούστου το Seli mountain running 2019

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Αυγούστου το ορεινό αγωνιστικό διήμερο Seli mountain running.

Με βοηθό τις τέλειες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις σε δρομείς και επισκέπτες.

Με 500 συνολικά δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, οι διοργανωτές έβαλαν την σφραγίδα τους, ώστε ο αγώνας αυτός να καθιερωθεί ως θεσμός.

Σε ένα άριστα οργανωμένο περιβάλλον η διοργάνωση εμφανίστηκε έτοιμη να φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις  δρομέων και επισκεπτών, έχοντας ετοιμάσει έναν άριστα οργανωμένο και φωτισμένο περιβάλλοντα  χώρο για τους κατασκηνωτές , ένα πραγματικά υποδειγματικό αγωνιστικό τερέν τόσο στο χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού όσο και στα μονοπάτια των διαδρομών. Η καρέκλα του χιονοδρομικού λειτούργησε δωρεάν παρέχοντας μια ωραία εικόνα και θέα της γύρω περιοχής στους επισκέπτες.

Σχολιάζοντας με λίγα λόγια και το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένας πραγματικά συναρπαστικός αγώνας των 24,4 χλμ με νικητή το Δημήτρη Θεοδωρακάκο και δεύτερο τον Κοσμά Πλακέτα. Ακολούθησαν πολύ επώνυμοι δρομείς, γεγονός που φανέρωσε ότι ο αγώνας μας είναι στις προτιμήσεις των Ελίτ αθλητών της Ελλάδας. Τον αγώνα τον γυναικών κέρδισε η Τζαλοκώστα Δήμητρα. Νικητές στο Vertical  ήταν  στους άνδρες ο Δημήτρης Μητρούλας και στις γυναίκες η Παπατραϊανού Ευδοξία και στα 5,5 χλμ νικητής στους άνδρες ο νεαρός Θυμιόπουλος Κώστας και στις Γυναίκες η Ρήγα Σοφία.

Τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα είναι τα εξής: στα 24,4χλμ συμμετείχαν 200 συνολικά δρομείς, στο Vertical 52 , στα 5,5χλμ 126 , στα 1300μ ηλικιών Δημοτικού 80 και στα 2200μ ηλικιών Γυμνασίου 18.

Όλο αυτό το επιτυχημένο event  ήταν αποτέλεσμα συνδιοργάνωσης  της  Επιτροπής διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, του τμήματος  Αθλητισμού Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Βέροιας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας, του  Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και του ΟΚΑ Βικέλας.  Υποστηρικτές της διοργάνωσης ο ΠΤΟΣ (Πολιτιστικός τουριστικός όμιλος Σελίου) η ΛΕΜΟΒ (Λέσχη μοτοσυκλέτας) η ομάδα River Enduro, o ΣΧΟΒ (Σύλλογος χιονοδρόμων ορειβατών Βέροιας), ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλλιθέα, η ΟΜΑΚ (Ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών Καλαμαριάς) η ομάδα Sportstraining-Karagiannis, ο Φούρνος Φυτίκα (ο Δημήτρης Φυτίκας βοήθησε στην αναγνώριση και ανεύρεση μονοπατιών). Τις υπηρεσίες τους και τα οχήματά τους προσέφεραν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Χιονοδρομικού κέντρου, που εδώ και ένα μήνα εργάζονται για την καθαριότητα και τη διάνοιξη των μονοπατιών, ο  Ιατρός Παθολόγος Αποστολίδης Δημήτριος  (Μέλος του Δ.Σ του Σ.Δ. Βέροιας ) ο Ιατρός Αγγειοχειρουργός  Φύκατας Πέτρος, το all about Massage (υπηρεσίες μασάζ αποκατάστασης στους δρομείς), η ΤΟΥΟΤΑ πόδας με την παραχώρηση οχήματος HILUX (για ένα μήνα) για τη διευκόλυνση των μεταφορών και μετακινήσεων, την ιδιωτική κλινική Ευαγγελισμό και τον οδηγό της για την παραχώρηση Ασθενοφόρου, το Γεωπονικό κέντρο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ για την παραχώρηση οχήματος 4Χ4 για τις ανάγκες του αγώνα, τον κ. Μητρούλα και την οικογ. Νεραντζάκη για τη διάθεση στη διοργάνωση μοτοσυκλετών (γουρούνες), το σύλλογο Ψηφιδωτό για την παραχώρηση κιγκλιδωμάτων και άλλων υλικών και τέλος τον Αναγκαστικό δασικό συνεταιρισμό Σελίου για τη διευκόλυνσήη μας, ώστε  να διεξαχθεί ο αγώνας στη δασική περιουσία του Συνεταιρισμού

Η Διοργάνωση Seli mountain running ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές για την προσφορά των υπηρεσιών τους το διήμερο των αγώνων και αισθάνεται την υποχρέωση να αναφέρει τους ανθρώπους αυτούς.

Ευχαριστεί τη Δ/ση Δασών Ν. Ημαθίας, τον αναγκαστικό ΔΑΣΙΚΟ Συνεταιρισμό Σελίου, τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, τα μέλη του ΠΤΟΣ, τα μέλη της ομάδας river enduro, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, τα μέλη του ΣΧΟΒ, το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, το σύλλογο Ψηφιδωτό, και όλους τους μεμονωμένους εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για να υπάρξει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και πρακτικά η διοργάνωση:

Μεγάλοι Χορηγοί ο Γιάγκολου Αναστάσιος  (Καφές Γιάγκογλου) και ο Καράς Κώστας (Καραγαβριηλίδης) με την εταιρία Simply Fruit

.        Τη Monde & Urban Noulikas

.        Το Κατάστημα Αθλητικών ειδών snowland

.        Το Κατάστημα Αθλητικών ειδών SportsMania

.         την TOYOTA Πόδας

.         Τη BMW Service - Νταλιμπίρας Γιώργος

.        την Θερμοτεχνική Μάρτος

.        Τη SALOMON αθλητικός εξοπλισμός

.         τη BUFF αθλητικός εξοπλισμός

.        το πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ  ΚΑΛΙΑΡΙΔΗΣ

.        Το Συνεταιρισμό ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

.       To cafe Άρωμα

.       Την εταιρεία Forever με την Aloe Vera και άλλα διατροφικά προϊόντα

.        τους Αφούς Μπαζάκα χορηγία Νερών

.        τους Φούρνους Κόγια για τη χορηγία Πίτας

.       Τα Παραδοσιακά Προϊόντα ΚΑΝΔΥΛΑΣ

.       Alexander Fruit για τη χορηγία μπανάνες

.       Το κατάστημα τυροκομικών προϊόντων Διά Τυρός και Βουτύρου

.       Το café – Bar ΠΛΑΤΙΤΣΑΣ

.        Το Σαλέ Βέρμιο

.        Την εταιρεία Exoplismos (εξοπλισμοί καταστημάτων)

Αφήνουμε να ευχαριστήσουμε στο τέλος τον τοπικό τύπο αλλά και το χορηγό επικοινωνίας ΕΤ3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής