breaking news Νέο

Σε καλό δρόμο η ΒΕΡΟΙΑ

Σε καλό δρόμο η ΒΕΡΟΙΑ

Και με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο στους Ζωσιμάδες, η ΒΕΡΟΙΑ έστειλε θετικά μηνύματα και όλα δείχνουν πλέον ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος νωρίτερα θα την βρουν πανέτοιμη.

Εκτός από την απόδοση όμως που ήταν ελπιδοφόρα, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και το ισόπαλο (1-1) εκτός έδρας αποτελέσμα με αντίπαλο ομάδα που βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω, τον ΠΑΣ Γιάννινα, χαρακτηρίζεται σαν ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να βοηθήσει στην αυτοεκτίμηση των ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο μέρος βέβαια η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν φάνηκε επιθετικά, με τον γηπεδούχο ΠΑΣ να έχει την κατοχή της μπάλας περισσότερο χρόνο, όμως μέχρι εκεί, αφού δεν κατάφερε σ' αυτό το διάστημα της υπεροχής του να δημιουργήσει ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ.

Από την άλλη η ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη αναφέραμε και αυτή δεν φάνηκε επιθετικά, όμως είχε άψογη αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα σ' αυτό το πρώτο 45λεπτο να δημιουργηθούν ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δύο αντιπάλων.

Στην επανάληψη με την είσοδο του Μπλέτσα η ΒΕΡΟΙΑ έγινε πιο επιθετική και κυρίως στο τελευταίο 30λεπτο του παιχνιδιού δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ από τις οποίες αξιοποίησε μία με τον Κανούλα στο 69' και πήρε προβάδισμα στο σκορ, για να ισοφαριστεί βέβαια στο 83' από τον νεαρό Λιάσο και να δημιουργηθεί το τελικό 1-1.

Η πρώτη καλή στιγμή σ' αυτό το δεύτερο δημιουργικό ημίχρονο ήταν για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 66' με τον Βεργώνη να συνδυάζεται με τον Κανούλα να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν χλιαρό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει δίχως πρόβλημα την μπάλα ο Περιστερίδης.

Στην αμέσως επόμενη φάση η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει με τον νεαρό Μπλατσιώτη όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να διώχνει το πλασέ του Παμπλίδη, από θέση τετ-α-ττ.

Στο 69' η ΒΕΡΟΙΑ ανοίγει το σκορ με ψύχραιμο πλασέ του Κάνουλα που δέχθηκε την κάθετη πάσα του Βεργώνη.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και στο 83' ισοφάρισε με τον νεαρό Λιάσο ύστερα από ωραία ενέργεια και παράλληλη συρτή σέντρα του Παμπλίδη.

Η συνέχεια ανήκε στην ΒΕΡΟΙΑ που στα τελευταία λεπτά πίεσε, είχε δύο καλά σουτ από επικίνδυνη θέση, του Μπλέτσα (90') που με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου και του Στάμου (91') που έφυγε ελάχιστα άουτ τα οποία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Οι δύο ομάδες παρέταξαν τους:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξυδάς, Ελευθεριάδης, Πάντοβατς, Κρίζμαν. Έπαιξαν και οι Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου, Γκαρσία, Ζιούλης, Νικολιάς, Νουμέτς, Παμπλίδης, Πηλιός, Ζώγκος, Λώλης, Γιαννίκογλου,Λιάσος.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (57' Μπλατσιώτης), Μουχάλης (57' Ζούρκος Αλ.), Λεφίδης (59' Τρούπκος), Στάμου, Μαραγκός (63' Μουρατίδης), Βεργώνης, (87' Βασίλτσης), Ζούρκος Ν. (46' Πολύζος), Πέντα (46' Μπλέτσας), Μελικιώτης (60' Μανιώτης), Κανούλας (80' Ιωάννου), Σκαθαρούδης (59' Σιμόνι).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής