breaking news Νέο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η Ορκωμοσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνη και των μελών του Δημ.Συμβουλίου

  • Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η Ορκωμοσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνη και των μελών του Δημ.Συμβουλίου
  • Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η Ορκωμοσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνη και των μελών του Δημ.Συμβουλίου

Με λαμπρότητα και επισημότητα, κατά πως αρμόζει σε μια γιορτή της δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου η ορκωμοσία του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Αλεξάνδρειας στο χώρο του Δημαρχείου.

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε από τον Πανοσιολογιότατο αρχιερατικό επίτροπο Πλατέος π. Ματθαίο Ψωμά και τον Ιερολογιώτατο Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Παντελεήμονα Παπαεμμανουήλ.

Το παρόν έδωσε πλήθος πολιτών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Τ. Μπαρτζώκας και Λ. Τσαβδαρίδης, ο πρώην Βουλευτής Χ. Αντωνίου, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας όπως ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Δ. Κούγκας, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος κ. Σ. Κολοκούρης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας, Αντιπύραρχος κ. Ι. Αμανατίδης.

Μετά την τέλεση της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, τόνισε την ανάγκη για συνέργειες και συνεργασίες μεταξύ όλων των παρατάξεων, ως ανάγκη των καιρών. Αναφέρθηκε στο έργο που έχει παραχθεί από τη Διοίκηση του Δήμου κατά την προηγούμενη θητεία και κατόπιν έδωσε το στίγμα της μελλοντικής διακυβέρνησης του τόπου, υπερβαίνοντας ανταγωνισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, με αγωνία για τον κοινό στόχο, ένα καλλίτερο Δήμο Αλεξάνδρειας που να αξίζει σε όλους τους πολίτες.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δέσμευσή μου είναι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας με τη δουλειά μου. Όχι με στόχο τις επόμενες εκλογές, αλλά τις επόμενες γενιές.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής