breaking news Νέο

Νέα ήττα του Φιλίππου Αλεξάνδρειας από τον Εδεσσαϊκό

Νέα ήττα του Φιλίππου Αλεξάνδρειας από τον Εδεσσαϊκό

Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας δεν κατάφερε ούτε στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθληματος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα χάνοντας στην έδρα του από τον Εδεσσαϊκό με 0-1.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και τελικά να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 40’, ένα τέρμα που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν αρκετό να τους δώσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς καθώς η αντιπαλος τους Αλεξάνδρεια δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή που απέκτησε στην επανάληψη, ούτε τις ευκαιρίες που δημιούργησε ενω διαμαρτύρεται και για δυο πέναλτι που δεν τις δόθηκαν.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Ο Εδεσσαϊκός όπως ήδη αναφέραμε ήταν καλύτερος το πρώτο μέρος διάστημα κατά το οποίο δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες από τις οποίες αξιοποίησε τη μία.

Στο 12’ συγκεκριμένα ο Ταουσιάνης με απευθείας εκτέλεση φαουλ υποχρέωσε τον Καρακούση να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση για να αποφύγει το γκολ, στο 21’ η σειρά του Παπαγεωργίου να απειλήσει την εστία της γηπεδούχου με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ και στο 40’ θα ανοιξει το σκορ με τον Μπουράκη, που απέναντι από τον Καρακούση δεν θα δυσκολευθεί να γράψει το 0-1.

Η επανάληψη όπως ήδη αναφέραμε ανήκε εξ ολοκλήρου στον γηπεδούχο Φίλιππο που με τη σειρά του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, ενω στο 57’ και στο 80’ η γηπεδούχος ομάδα θα διαμαρτυρηθεί για μη καταλογισμό πέναλτι όταν στην πρώτη περίπτωση ο Μυλωνάς και στην δεύτερη ο Κουμπαλάς θα ανατραπούν μέσα στην αντίπαλη περιοχή με τον διαιτητή να μην καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Κωτσιόπουλος με 2η κίτρινη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρούσης από την Θεσσαλία (Παπαδημητρίου - Αναστασίου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛ.: Καρακούσης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Γιαμαλίδης (46’ Κουμπαλάς), Καρατζάογλου, Δημητρουλόπουλος (46’ Δαδάκος), Αβραμόπουλος, Αργυρίου, Σκλιοπίδης, Μυλωνάς (87’ Πιπιλιάρης), Μπενίσκος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Παπουρτζής, Κούρμπος (52’ Κάρτσιος), Κιορτζής, Ουζούνης, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Γολιδόπουλος, Μπουράκης (65’ Καραβιώτης), Ταουσιάνης (90’+ Προύσης), Ρέτζια (52’ Ιωσηφίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής