breaking news Νέο

Δ. Μαυρογιώργος : "Καταλυτική η παρέμβαση Βεσυρόπουλου στο θέμα του αναισθησιολόγου"

Δ. Μαυρογιώργος :

Από τον διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας Δημήτρη Μαυρογιώργο ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την έλλειψη αναισθησιολόγου: "Προς γνώσιν των συμπολιτών σχετικά με την αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε με την έλλειψη αναισθησιολόγων και τα προβλήματα εφημέρευσης της Μονάδας Βέροιας και γενικότερα του Νοσοκομείου Ημαθίας που επιλύθηκαν με την τρίμηνη μετακίνηση του αναισθησιολόγου ιατρού Δημοσθένη Πέτσα ΕΒ' από το Γ.Ν. Παπανικολάου.

Η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος της Μονάδας Βέροιας έμαθε για την παραίτηση του Ιατρού αναισθησιολόγου του Γ.Ν. Παπανικολάου και ενημέρωσε την διοίκηση του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής καθοδήγησε τον ιατρό για τα επόμενα βήματα που έπρεπε να γίνουν ώστε να ευοδωθεί η μετάθεση του από την Θεσσαλονίκη στην Βέροια.

Ακολούθησε ανάκληση της παραίτησης του γιατρού και η αίτηση του για μετακίνηση στη Βέροια καθώς και η αναμονή για την υπηρεσιακή λύση με υπογραφή της μετακίνησης από τον Διοικητή της 3η ΥΠΕ.

Από τις 12-7-2019 μας έχει κοινοποιηθεί και είναι σε ισχύ η εγκύκλιος του Υπουργού Υγείας για τις Υπηρεσιακές Μεταβολές Προσωπικού (απ 2550/10-7-
2019).

Εδώ υπήρξε καταλυτική παρέμβαση του υφυπουργού οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας κ Απόστολου Βεσυρόπουλου στο Υ. Υγείας για άρση της Υπουργικής απαγόρευσης υπηρεσιακών μεταβολών.

Το Νοσοκομείο Ημαθίας με την παρουσία και τέταρτου αναισθησιολόγου στη Βέροια μπορεί να έχει ασφαλή εφημέρευση για το επόμενο τρίμηνο. Οι διαδικασίες για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων έχουν δρομολογηθεί από τον περασμένο Μάιο και αναμένουμε την ολοκλήρωση τους.

Εμείς από την μεριά μας ως Νοσοκομείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλους του Ημαθιώτες όσους ασχολήθηκαν και βοήθησαν στην αντιμετώπιση του οξύτατου αυτού προβλήματος στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Τον κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη Υφυπουργό Υγείας
Τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο Υφυπουργό Οικονομικών
Τον κ. Γιώργο Κίρκο Διοικητή 3η ΥΠΕ".


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής