breaking news Νέο

Kαταιγίδα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Kαταιγίδα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στο γήπεδο Ευάγγελου Τζιούτζη, έδρα του αντιπάλου του, την Θύελλα Σαρακηνών περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πέλλας και ομάδα πλέον που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με 0-4.

Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της η οποία έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να σταθεί με αξιώσεις στην νέα κατηγορία. Από την άλλη ο Μ. Αλέξανδρος παρουσίασε ένα πολύ καλό και στην πλειοψηφία του νεανικό σύνολο έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Γ' Εθνικής.

Στο πρώτο 20λεπτο οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν την υπεροχή, με την ομάδα των Τρικάλων στην συνέχεια να ανεβάζει στροφές και να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα με τους Τσιρίδη, Αβραμόπουλο, Παρσόπουλο και το τέταρτο αυτογκόλ και να επικρατεί με 0-4.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι αποτελούσε ρεβάνς και ο πρώτος αγώνας που είχε πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Τρικάλων είχε λήξει ισόπαλος.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ: Φιρινίδης Ευραιμίδης, Κούμπος, Ρώσσης, Γεωργίου, Μελίσσης, Τσορλίνας, Ηλιάδης, Αθανασιάδης, Τζόρμπας, Κυζιρίδης. Αγωνίστηκαν οι και οι: Ντιντιλάς, Βλαχόπουλος, Μποζίνης, Θωμάς Ε., Θωμάς Γ.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Ατανάσος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Πεϊκος, Κιρκιλιανίδης, Λίτσι, Πίκος, Κοσέογλου, Παρσόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Κύρου, Αναδολού, Χατζόπουλος, Βλάχος, Ελευθεριάδης, Χαλβατζής, Μπαντής, Καπετάνος, Τσομίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής