breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Επί 20 χρόνια έπαιζε τα ίδια νούμερα και τελικά κέρδισε 60 εκατομμύρια

Η υπομονή είναι αρετή. Αυτό απέδειξε ένας Καναδός, ο οποίος επί 20 χρόνια έπαιζε τα ίδια νούμερα στη λοταρία και επιτέλους κέρδισε το τζακ ποτ, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο Bon Truong κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια στην κλήρωση της 26ης Οκτωβρίου 2018 του Lotto Max.

Αντί να πάει αμέσως να διεκδικήσει τα κέρδη του, ο άνδρας αποφάσισε να περιμένει περίπου 10 μήνες, επειδή, όπως δήλωσε στο WCLC, «ήταν σοκαρισμένος από το μέγεθος της νίκης του».

Μόλις είδε τα τυχερά νούμερα, ο Truong πήγε στο κατάστημα και έβαλε τον υπάλληλο να τα εκτυπώσει, για να είναι 100% σίγουρος. Πήρε την εκτύπωση στο σπίτι και έκανε το δεύτερο έλεγχο και όπως αναφέρει, έκανε συνεχώς επαληθεύσεις για ώρες.

«Άρχισα να σκέφτομαι τι σημαίνει αυτή η νίκη για την οικογένειά μου. Συνειδητοποίησα ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές», τόνισε.

Τα τυχερά του νούμερα ήταν 2, 3, 4, 8, 9, 20 και το 30. Όπως εξηγεί, τα νούμερα είναι ένας συνδυασμός σημαντικών ημερομηνιών για τον ίδιο και γενέθλια των μελών της οικογένειάς του.

 «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν, ήταν ότι θα έχω τη δυνατότητα να αποπληρώσω όλα τα χρέη», πρόσθεσε.

*****

• Τρένο «θέρισε» κοπάδι με αγελάδες

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ζυρά της ανατολικής Γαλλίας, όταν ένα κοπάδι με αγελάδες χτυπήθηκε από τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λωζάνη - Παρίσι.

Από τις περίπου 60 αγελάδες, οι 16 σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ σε 6 άλλες έγινε ευθανασία, καθώς είχαν πολύ βαριά τραύματα.

Από τους 257 επιβάτες του τρένου TGV, που εκτελεί δρομολόγια από τη Γαλλία προς την Ελβετία, δεν τραυματίστηκε κανείς, ωστόσο αποβιβάστηκαν σε κοντινό σταθμό και περίμεναν να μετεπιβιβαστούν σε άλλο τρένο, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, σχετικά με το λόγο που οι, προερχόμενες από τρεις φάρμες, αγελάδες, βρίσκονταν ελεύθερες την ώρα του δυστυχήματος.

*****

• Δηλητηριώδης κόμπρα «σπέρνει» τον τρόμο σε πόλη της Γερμανίας

Διαμερίσματα εκκενώθηκαν, οι κάτοικοι κλειδαμπάρωσαν πόρτες και παράθυρα : μια κόμπρα, άφαντη από την Κυριακή, έσπειρε τον πανικό στην πόλη Χέρνε, στη δυτική Γερμανία. Παρά τις εντατικές έρευνες, το δηλητηριώδες ερπετό δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Το φίδι, το μήκος του οποίου φτάνει το ένα μέτρο, ξεγλίστρησε την Κυριακή από ένα διαμέρισμα της Χέρνε, μιας κωμόπολης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Τέσσερα κτίρια στη γειτονιά, όπου κατοικεί ο ιδιοκτήτης του, εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας.

«Υποθέτουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα το φίδι έχει παραμείνει στο κτίριο», είπε ένας εκπρόσωπος του δήμου, ο Γιοχάνες Κούτζιακ. «Αποφασίσαμε επομένως να συνεχίσουμε τα μέτρα που λάβαμε την Κυριακή, δηλαδή τα τέσσερα κτίρια θα παραμείνουν κλειστά και θα τα επιθεωρούμε τακτικά, για να εντοπίσουμε τυχόν ίχνη της κόμπρας», διευκρίνισε.

Οι αρχές έριξαν αλεύρι στο κτίριο, με την ελπίδα ότι το φίδι θα αφήσει τα... αποτυπώματά του κι έτσι θα οδηγηθούν στο σημείο, όπου κρύβεται.

Παράλληλα, ο δήμος κάνει έκκληση στους κατοίκους όλης της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να μην περπατούν σε αγρούς ή σε σημεία με ψηλά χορτάρια, αλλά να προτιμούν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους.

Στο σπίτι του ιδιοκτήτη της κόμπρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 άλλα φίδια.

*****

• Φυσική πισίνα στην έρημο

H φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει έναν ατρόμητο ταξιδιώτη, να κολυμπά σε μια φυσική πισίνα, σε ένα από τα πιο καυτά μέρη του κόσμου.

Η Bridget Thackwray ανακάλυψε αυτή τη μοναδική φυσική πισίνα, που ονομάζεται Danakil Depression, βρίσκεται στην Αιθιοπία και αποτελεί ένα γεωλογικό θαύμα.

Η περιοχή είναι γεμάτη ερήμους και θερμές πηγές και το Danakil Depression είναι μία από τις πιο καυτές και χαμηλότερες τοποθεσίες στον πλανήτη.

Η φυσική πισίνα βρίσκεται 127 μέτρα κάτω από τη στάθμη της θάλασσας και είναι πολύ αλμυρή.

*****

• Ποδοσφαιρικό τέρμα έπεσε πάνω σε 9χρονο στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές αγωνίας έζησε ένα 9χρονο αγόρι, όταν έπεσαν πάνω του τα γκολπόστ σε ποδοσφαιρική αλάνα στην περιοχή της Περαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, την ώρα που το αγοράκι έπαιζε στο γηπεδάκι. Όπως έγινε γνωστό, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το τέρμα αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω στο 9χρονο, με συνέπεια να χτυπήσει την πλάτη του. Το ανήλικο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εξέτασή του από γιατρούς αποχώρησε.

*****

• 9χρονη με διπλό ακρωτηριασμό κάνει τα πρώτα της βήματα στις πασαρέλες

Η Ντέιζι-Μέι Ντιμίτρι, από το Μπέρμινχαμ, γεννήθηκε με ινώδη δυσπλασία των οστών, ασθένεια κατά την οποία λείπει μέρος ή το σύνολο του οστού στο πόδι. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε διπλό ακρωτηριασμό, όταν ήταν μόλις 18 μηνών. Στη Ντέιζι-Μέι τοποθετήθηκαν προσθετικά πόδια, ώστε να μπορέσει να περπατήσει.

Τώρα η μικρή Ντέιζι-Μέι κάνει τα πρώτα της βήματα και στις πασαρέλες. Η πρώτη της εμφάνιση σε πασαρέλα έγινε στην Εβδομάδα Μόδας για παιδιά του Λονδίνου, με την εταιρεία Lulu et Gigi Couture, η οποία ιδρύθηκε από τη σχεδιάστρια Eni Hegedus-Buiron πριν από πέντε χρόνια και ειδικεύεται στην παιδική ένδυση, με επιρροές από τη γαλλική κουλτούρα.

Ο πατέρας της μικρής Ντέιζι-Μέι, Άλεξ, δήλωσε, σύμφωνα με το CNN, ότι πάντα ενθάρρυνε την κόρη του να ακολουθήσει τα όνειρά της.


• Τρένο «θέρισε» κοπάδι με αγελάδες
• Δηλητηριώδης κόμπρα «σπέρνει» τον τρόμο σε πόλη της Γερμανίας
• Φυσική πισίνα στην έρημο
• Ποδοσφαιρικό τέρμα έπεσε πάνω σε 9χρονο στη Θεσσαλονίκη
• 9χρονη με διπλό ακρωτηριασμό κάνει τα πρώτα της βήματα στις πασαρέλες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής