breaking news Νέο

Πήρε και τον Πασσά η ΒΕΡΟΙΑ

Πήρε και τον Πασσά η ΒΕΡΟΙΑ

Μία ακόμη προσθήκη στο ήδη πλούσιο ρόστερ της πραγματοποίησε η ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για τον 29χρονο/γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1990 στην περιοχή του Αγρινίου αριστερό ακραίο επιθετικό Γιάννη Πασσά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Ηρακλή (μέχρι τον Ιανουάριο) και της Κέρκυρας στον δεύτερο γύρο, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, από τα οποία πήρε προαγωγή για την επαγγελματική ομάδα το καλοκαίρι του 2008, σε ηλικία δηλαδή 18 ετών.

Στην ΠΑΕ του Αγρινίου έμεινε μέχρι το 2014 και στο διάστημα αυτό των έξι χρόνων φόρεσε 48 φορές την φανέλα της πετυχαίνοντας έξι τέρματα.

Το 2009 δόθηκε δανεικός στον Αχαρναϊκό.

Η περιπλάνηση του Γιάννη Πασσά στα γήπεδα της Γ' αρχικά και της Β', όπως και της Super League ξεκίνησε το 2014 με πρώτο σταθμό τον Ηρακλή που την περίοδο εκείνη αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική.

Με τον Πασσά βασικό η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ανέβηκε αρχικά στην Β' Εθνική και στη συνέχεια στη Super League. Στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον «Γηραιό» ο Πασσάς μέτρησε 73 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρία γκολ.

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η σειρά του Άρη που αγωνίζονταν στην Β' Εθνική να εντάξει στο ρόστερ του τον αριστεροπόδαρο ακραίο επιθετικό. Στην κίτρινη ΠΑΕ κατέγραψε σε μια σεζόν 25 συμμετοχές και 3 γκολ. Στην Super League που προβιβάστηκε την ίδια περίοδο ο Άρης, ο Πασσάς δεν τον ακολούθησε, αλλά ούτε άλλαξε πόλη, καθώς επέστρεψε στον Ηρακλή στον οποίο έμεινε για έξι μήνες, αφού τον περασμένο Ιανουάριο μετακινήθηκε στην Κέρκυρα η οποία επίσης αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Football League για να μείνει ελεύθερος πριν λίγο καιρό λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα των Φαιάκων.

Ο Γιάννης Πασσάς αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης ενώ με την ίδια συνέπεια μπορεί να παίξει στην αντίθετη πλευρά.

Ο ΤΡΟΥΠΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Εν τω μεταξύ ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Τρούπκος, παραχωρήθηκε υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον Πανθρακικό που πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής