breaking news Νέο

«Η Αγία Νόσος», παρουσίαση βιβλίου από τον Δ. Ι. Καρασάββα

«Η Αγία Νόσος», παρουσίαση βιβλίου από τον Δ. Ι. Καρασάββα

Με τη νέα του Συλλογή «Η Αγία Νόσος» (Εκδ. «Παρασκήνιο», Αθήνα 2019), ο Συμπολίτης μας, Ποιητής, Πεζογράφος και Μουσικός Κώστας Μπραβάκης, μετουσιώνει την οδυνηρή εμπειρία σε πηγαίο ποιητικό λόγο.

Με αξιοσημείωτη γενναιότητα ο Κ. Μπραβάκης χειρίζεται την τρομερή αλήθεια και την μετατρέπει σε δυναμική γραφή. Με θάρρος τοποθετεί το ευαίσθητο παρόν απέναντι στο μέλλον. Αυτό το οδυνηρό παρόν στέκεται με αυτοσαρκασμό απέναντι στον καθρέφτη της μοίρας, μετατρέποντας έτσι τον ποιητικό λόγο σε εκφραστικό μέσον ώστε να απαντηθούν τα τυραννικά ερωτηματικά.

Λαβωμένος ο Ποιητής συνεχίζει να δίνει την μάχη του με αξιοθαύμαστο σθένος δημιουργώντας ένα πρότυπο για κάθε δοκιμαζόμενο άνθρωπο. Με λόγο χειμαρρώδη, εύστοχο, καταιγιστικό και ανελέητο, χαράζει την επιγραμματική του Ποίηση στην καρδιά του αναγνώστη.

Έτσι, «Η Αγία Νόσος», από προσωπικό βίωμα, χάρη στην φιλοσοφική της πύκνωση, διαχέεται στο σώμα της κοινωνίας, που στο πρόσωπο του Κώστα Μπραβάκη αντιλαμβάνεται την Δύναμη της Θέλησης, ως εν δυνάμει φαινόμενο αντίστασης στην αδυσώπητη μοίρα!...

 

Δ. Ι. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής