breaking news Νέο

Δύο στα δύο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Δύο στα δύο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων κερδίζοντας μετά την Νάουσα στο ημαθιώτικο ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα και πάλι με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ξεκίνησε καλύτερα από τον αντίπαλο της και στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Μετά το 25’ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν με τα Τρίκαλα όμως να εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα στις επισκέψεις τους στην αντίπαλη εστία και σε μία από αυτές κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ.

Στο 33’ συγκεκριμένα ο Ζωγράφος έβγαλος ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με τον Γιώργο Κίτσα να γίνεται κάτοχος της μπάλας και απέναντι από τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού με ψύχραιμο πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει πίεσε μέχρι το 65’ όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπάλιου δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης ενω στο 82’ τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κίτσα Λ. να κανουν δυο τα τέρματά τους.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τα Τρίκαλα διακρίθηκαν οι Πετκάκης, Κιτσας Γ., Ζωγράφος και Ταταρίδης ενω καλύτεροι από τον Καμπανιακό ήταν οι Μπιτζικόπουλος, Ρακαβίνας και Χριστοδουλίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαραγκάνης (Θεοδώρου - Αναστασιάδης) από την Πιερία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόϊκος, Αλμπάνης, Αριζάνης (79’ Παπάζης), Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαϊτης (80’ Καρασαββίδης), Χατζηβασιλειάδης (67’ Ταχματζίδης), Κιβρακίδης (46’ Βλαχόπουλος), Μπιτζικόπουλος, Μπάλιος Χαζούρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λογδάρης, Τσουλχάϊ, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κουκουράκης (70’ Βλάχος), Ζωγράφος (78’ Περπερίδης), Κίτσας Γ., Κιρκιλιανίδης (88’ Κίτσας Λ.), Ποτουρίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής