breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Αεροσυνοδοί πουλάνε σε φετιχιστές τα χρησιμοποιημένα τους καλσόν

Έναν αρκετά πρωτότυπο, όσο και προσοδοφόρο τρόπο, για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, βρήκαν ορισμένες αεροσυνοδοί από τη Μεγάλη Βρετανία, αποφασίζοντας να βγάλουν προς πώληση στο eBay τα χρησιμοποιημένα καλσόν, που φορούν κατά τη διάρκεια της επιτέλεσης των καθηκόντων τους.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί ξεπουλούν τα χρησιμοποιημένα τους καλσόν, καθώς τα τελευταία μάλλον γίνονται ανάρπαστα μεταξύ των... φετιχιστών, που σπεύδουν να τα κάνουν δικά τους, πληρώνοντας μάλιστα πολλαπλάσια ποσά από την αρχική αξία των καλσόν.

*****

• Το ανατριχιαστικό μυστήριο της πόλης που γέμισε με ακέφαλες κούκλες

Κάποιες από αυτές είναι ακέφαλες, άλλες απρόσωπες. Κάποιες πεταμένες στο δρόμο, άλλες κρεμασμένες από κολόνες. Όλες στα πιο απίθανα σημεία της πόλης Festus του Μιζούρι. Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα και κανείς δεν έχει ιδέα για το πώς βρέθηκαν ή ποιος άφησε εκεί αυτές τις μεγάλες κούκλες.

Με το Halloween να καθυστερεί χαρακτηριστικά, οι κάτοικοι αναρωτιούνται τι γυρεύουν σε διάσπαρτα σημεία της πόλης τόσες κούκλες, οι οποίες εξαφανίζονται, όσο μυστηριωδώς εμφανίζονται. Πρόκειται για κάποιου είδους καλλιτεχνικό εγχείρημα ή για κακόγουστη φάρσα;

Ένας από τους κατοίκους δήλωσε πως τρομοκρατήθηκε, πιστεύοντας πως έβλεπε ένα μωρό στη μέση του δρόμου. Άλλοι τρομάζουν, άλλοι γελούν. Όπως και να ’χει, η αστυνομία δεν έχει απάντηση στο μυστήριο.

Η αστυνομία προειδοποιεί πως όσο διασκεδαστικό ή αδιάφορο κι αν φαίνεται στους πολλούς, ο πανικός, τον οποίο μπορεί να προκαλεί σε κάποιους, ίσως αποδειχτεί επικίνδυνος.

*****

• Ζήτησε άδεια, για να πενθήσει το σκύλο της και το αφεντικό της έδωσε δυο επιλογές

Εκείνος της έδωσε δύο επιλογές : ή βρες αντικαταστάτη ή ρίσκαρε απόλυση. Η φοιτήτρια, που εργαζόταν σε καθεστώς μερικής απασχόλησης, επέλεξε το πρώτο, το πράγμα όμως δεν πήγε καλά. Κι έτσι «απολύθηκα και έμεινα άνεργη την ίδια μέρα που έχασα την καλύτερή μου φίλη», όπως είπε στο BBC.

Η Emma ήταν να ξεκινήσει τη βάρδιά της στις 3:00 το μεσημέρι και λέει πως ειδοποίησε το αφεντικό της τουλάχιστον από τις 10:00 το πρωί, όταν εκείνος την ενημέρωσε πως ήταν δική της αρμοδιότητα να καλύψει το πόστο.

Η νεαρή έψαξε, αλλά δεν βρήκε πρόθυμο συνάδελφο να την αντικαταστήσει, όταν και ενημερώθηκε να μην ξαναπατήσει στη δουλειά για την επόμενη εβδομάδα. Μια επίπληξη, που συνοδεύτηκε από ένα email, που την πληροφορούσε πως είχε απολυθεί εξαιτίας κακής διαγωγής.

Αυτά δήλωσε στην εφημερίδα «Glasgow Live», πως «ενημέρωσα το αφεντικό πως δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, καθώς ήμουν συντετριμμένη και πρακτικά άρρωστη … Έπρεπε όμως να καλύψω τη βάρδιά μου, καθώς δεν δίνεται άδεια, για να πενθήσεις το κατοικίδιο».

Πλέον έχει στήσει μια σελίδα, που έχει πάνω από 11.000 υπογραφές, που ζητούν από τις εταιρίες να αναγνωρίσουν το πένθος για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και να μην απολύουν τον κόσμο, επειδή πενθεί…

*****

• Το απίστευτο μέρος που μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία με εξωγήινους

H απίστευτη στιγμή όπου δύο ερευνητές έκαναν βόλτα στις πολύχρωμες θειούχες «πισίνες» στη μέση της ερήμου Danakil στην Αιθιοπία έγινε αυτόματα viral σε όλο τον κόσμο.

Η Bridget Thackwray και ο σύντροφός της φωτογράφος Topher Richwhite επισκέφτηκαν την έρημο τον Ιούνιο του 2019 και το video θυμίζει περισσότερο ένα μέρος, που έχει βγει από ταινία με εξωγήινους, παρά κάτι που υπάρχει στον πλανήτη μας.

Η βόλτα στις πολύχρωμες θειούχες «πισίνες» μπορεί να φαίνεται όμορφη, αλλά είναι αρκετά άβολη και επικίνδυνη.

Συγκεκριμένα, η Bridget Thackwray δήλωσε ότι : «Οι καπνοί θείου καίνε τους πνεύμονές σας, όταν αναπνέετε, ενώ βρίσκεστε κοντά στις βεράντες. Ήταν μια πολύ άβολη εμπειρία. Υπάρχει μια συνεχής καυτή αύρα και καπνοί και η θερμοκρασία του αέρα ήταν 48 βαθμούς Κελσίου, αν και ήταν μόλις 10 το πρωί».

*****

• Πήγε στο νοσοκομείο για κολικό νεφρού και γέννησε τρίδυμα!

Μια γυναίκα στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, που πρόσφατα γέννησε τρίδυμα, υποστηρίζει πως δεν ήξερε πως ήταν έγκυος, μέχρι την ημέρα που τα έφερε στη ζωή.

Η Ντανέτ Γκιλτζ πήγε στο νοσοκομείο στις 10 Αυγούστου, πιστεύοντας πως οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε, ήταν κολικός, από την πέτρα που είχε στο νεφρό.

Κι όμως, ήταν πόνοι γέννας, όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί και μάλιστα κυοφορούσε τρίδυμα!

Η Ντανέτ είχε ήδη γεννήσει δύο φορές στο παρελθόν, αλλά υποστηρίζει πως αυτή τη φορά δεν κατάλαβε πως ήταν έγκυος ως την 34η εβδομάδα - όταν και έφερε στη ζωή τα τρία παιδιά.

Και τα τρία είναι καλά στην υγεία τους, όταν γεννήθηκαν είχαν βάρος περίπου 2 κιλά το καθένα και όλη η γέννα ολοκληρώθηκε φυσιολογικά μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Τα ονόματά τους είναι Μπλέιζ, Τζίπσι και Νίκι.

Η μητέρα ανεβάζει συχνά στο προφίλ της στο facebook φωτογραφίες από τα μωρά, καθώς η ιστορία της έγινε viral και πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για την οικογένειά της.

*****

• Υπάλληλος καθαριότητας δουλεύει, κουβαλώντας… το σκύλο της

Επί καθημερινής βάσης, εργάζεται στους δρόμους της Μπανγκόκ, με το αγαπημένο της τετράποδο... στο σακίδιο που έχει την πλάτη της, ακολουθώντας το ταϊλανδέζικο κίνημα «φέρε το σκύλο σου στη δουλειά».


• Το ανατριχιαστικό μυστήριο της πόλης που γέμισε με ακέφαλες κούκλες
• Ζήτησε άδεια, για να πενθήσει το σκύλο της και το αφεντικό της έδωσε δυο επιλογές
• Το απίστευτο μέρος που μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία με εξωγήινους
• Πήγε στο νοσοκομείο για κολικό νεφρού και γέννησε τρίδυμα!
• Υπάλληλος καθαριότητας δουλεύει, κουβαλώντας… το σκύλο της

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής