breaking news Νέο

Α1 κατηγορία: Αγκαθιά και ΠΑΟΚ στην κορυφή

Α1 κατηγορία: Αγκαθιά και ΠΑΟΚ στην κορυφή

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αχιλλέα Νάουσας (0-0) και οι ομάδες που έχουν πλεον το απόλυτο στην Α1 κατηγορία της Ημαθίας είναι δύο. Η Νίκη Αγκαθιάς που συνεχίζει να ξεπερνάει με άνεση τα εμπόδια της (το περασμένο Σάββατο κέρδισε 5-1 στην Νέα Νικομήδεια και την Νέα Γενεά και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που επίσης νίκησε εύκολα (1-4) εκτός έδρας την Δόξα Λιανοβεργίου.

Νίκη Αγκαθιάς λοιπόν με συντελεστή τερμάτων 20-1 και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τέρματα 9-3 έκαναν το “τρία στα τρία” και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απο κει και κάτω αήττητοι παραμένουν ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που όπως ήδη αναφέραμε αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Αχιλλέα Νάουσας, ο Αρης Παλαιοχωρίου που νικησε με ανατροπή τον ΓΑΣ Κοπανού 2-1, η Ποντιακή Νεολαία Αράχου που κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και ενω η γηπεδούχος ομάδα έχανε τις ευκαιρίες κατάφερε να κερδίσει με 0-1 μέσα στο Μακροχώρι και μάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης στο διάστημα που αγωνίζονταν με 10 παίκτες (αποβολή) και ο Αχιλλέας Νάουσας που είχε την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του (στην πρεμιέρα είχε κερδίσει τον Κεραυνό Επισκοπής με 1-3).

Τους βαθμούς της νίκης πήρε και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου καθώς κέρδισε στην έδρα του 1-0 τον Ατρόμητου Διαβατού, όπως και η Αγία Μαρίνα που στο γειτονικό ντέρμπι κατέβαλε την ΑΕ Χαρίεσσας με 3-2.

Τέλος άστοχη η νεανική ομάδα του Μακροχωρίου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που δημιούργησε και τελικά όπως συνήθως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτωσεις δέχθηκε ένα γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού και ενω η Ποντιακή Νεολαία αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο με αποτέλεσμα να χάσει και το παιχνίδι.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια του περασμένου Σαββάτου.

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 1-5: Δεν δυσκολεύθηκαν να πάρει την εκτός έδρας νίκη η Αγκαθιά κερδίζοντας στο γήπεδό της την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας με 1-5.

Στο 90’ ο Κίτσας είχε δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Παζαρτζικλής - Καραϊωσήφ).

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ - ΠΑΟΚ ΑΛ. 1-4: Αναμενόμενη νίκη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Λιανοβέργι επι της νεανικής τοπικής Δόξας με 4-1.

Στο πρώτο 45λεπτο παντως παρότι είχαν την υπεροχή οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να φθασουν απειλητικά στην αντίπαλη εστία.

Παρόλα αυτά βρήκαν τον τρόπο στο 25’ με ένα μακρινό σουτ του Αργυρόπουλου να προηγηθούν στο σκορ.

Στο 60’ ο Αργυρόπουλος είχε δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα ο Κίτσας Θ. έκανε το 0-2. Στο 65’ ο Πατατούκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, με την γηπεδούχο ομάδα να μειωνει στο 80’ με εύστοχο πέναλτι του Τζέπη.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 87’ ο Κίτσας Θ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Νησελίτης - Πίτου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-0: Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Αχιλλέα Νάουσας και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Το Ροδοχώρι είχε την υπεροχή σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού και πιο κλασικές ευκαιρίες με κορυφαία το πέναλτι που κέρδισε στο 53’ με τον Ουέλιγκτον που ανέλαβε την εκτέλεσή του να σημαδεύει το αριστερό καθετο δοκάρι της εστίας του Αχιλλέα, ο οποίος πάντως από το 15’ αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαξεβάνη με 2η κίτρινη.

Στο 68’ με 10 έμεινε και το Ροδοχώρι καθώς αποβλήθηκε επίσης με 2η κίτρινη και ο Ασλάνογλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Γιάντσης - Καλεσίδης).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ- ΚΟΠΑΝΟΣ 2-1: Παρότι βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στο 13’ από τον Δέλλα ο Αρης Παλαιοχωρίου κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει μια σπουδαία νίκη με 2-1.

Βέβαια ο ΓΑΣ Κοπανού από το 49’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μποζίνης.

Στο 52’ το Παλαιοχώρι ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Γιοβαννόπουλου και στο 80’ έκανε την ολική ανατροπη παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με τον Μιχαηλίδη. Στο 85’ μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα ομως ο Αναστάσης από καλη θέση σημαδεψε τα δοκάρια του Φερλαχίδη.

Στο 90’ με 10 παίκτες έμεινε και το Παλαιοχώρι καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Γιοβαννόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ο Βρέσκας (Μπακάλης - Τράντου).

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 65’ ο Γερμάνης ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε στο γήπεδό του τον Ατρόμητο Διαβατού και πήρε το πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται δίκαιη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Λιόλιος - Μαργαρίτης).

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ 3-2: Με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και της ΑΕ Χαρίεσσας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Ντόγο (2’) και ο ίδιος παίκτης στο 43’ έκανε το 2-0. Στο 75’ η Αγία Μαρίνα έκανε τρία τα τέρματα της με τον Κελεσίδη και εκεί που όλα έδειχναν οτι το παιχνίδι τελείωσε η Χαρίεσσα πέτυχε  δύο τέρματα μέσα σε 7 λεπτά (76’ με τον Ζ. Ιωανίδη και 83’ με τον Δελητζάκη) και εδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Τελικα όμως η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το 3-2 και να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Λαζάρου - Χαλατζιούκας).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΑΡΑΧΟΣ 0-1: Η ομάδα του Μακροχωρίου το Σάββατο το απόγευμα πλήρωσε την αστοχία ή αν προτιματε την απειρία των νεαρών παικτών της και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού εχασε από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου με ένα γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο τέταρτο και ενω οι φιλοξενούμενοι που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχαν κααφέρει να απειλήσουν την εστία του Σουροβίκη ούτε μια φορά αγωνίζονταν με παικτη λιγότερο.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Κρίστο με κεφαλιά στο 78’ και ενώ από το 50’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φουντούκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Χριστοδούλου - Ασβεστάρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής