breaking news Νέο

Πέραν των «αβάτων» των Εξαρχείων, υπάρχουν χειρότερα και παραβατικότερα σε Δενδροπόταμο, Μενίδι, Θέρμη και κάθε τοπική...Θέρμη!

Πέραν των «αβάτων» των Εξαρχείων, υπάρχουν χειρότερα και παραβατικότερα σε Δενδροπόταμο, Μενίδι, Θέρμη και κάθε τοπική...Θέρμη!

Θετικότατο το μέτρο της μη ανοχής στο λεγόμενο και άβατο των Εξαρχείων, όπου η παραβατικότητα πήγαινε σύννεφο. Όχι, βεβαίως, από μια δράκα καμιά 300ραίων αναρχικών του...γλυκού νερού, αλλά από τους ναρκέμπορους και άλλους εγκληματίες. Και φυσικά στην Αθήνα άβατο δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια. Ας μην ξεχνάμε επίσης τα άβατα, στα οποία για να μπει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, πρέπει να έχει συνοδευτικά...Leopard 2, όπως ο Δενδροπόταμος, το Μενίδι, η Θέρμη (σ.σ πρόσφατο το φαινόμενο της καύσης κλεμμένων οχημάτων, με τους πυροσβέστες να δέχονται επίθεση) και η κάθε...τοπική Θέρμη! Όπου η εγκληματικότητα των ναρκωτικών, των κλοπών, και κάθε λογής ανομία, δεν θα μπορέσει ποτέ να χτυπηθεί από τη φιλότιμη προσπάθεια των αστυνομικών μας, αν δεν υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση, ώστε οι εγκληματίες να πάνε φυλακή και να εκτίουν την ποινή τους και όχι να βγαίνουν την επομένη! Πριν λίγες μέρες συζητούσαμε με φίλους και άκουσα με έκπληξη τη διήγηση ενός! «Πήγα πριν από αρκετά χρόνια να δώσω κατάθεση για την κλοπή που υπέστη το σπίτι μου, από τους γνωστούς «αβατινούς». Άφησα το αμάξι μου έξω από τα δικαστήρια και όταν επέστρεψα, το βρήκα σπασμένο. Οι αστυνομικοί, στους οποίους απευθύνθηκα, μου είπαν : «Εδώ το αφήσατε; Καθημερινά κλέβουν»!. Καιρός είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να ξεκινήσει δράση και για τούτα τα «άβατα»! 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής