breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Είχαν κέφια οι επιθέσεις

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Είχαν κέφια οι επιθέσεις

Με πολλά γκολ και φυσιολογικά αποτελέσματα κύλησε η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, με την οποία άνοιξε και η αυλαία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα στους 18 αγώνες που διεξήχθησαν (δεν έγινε το παιχνίδι Ροδοχώρι – Μακροχώρι, καθώς ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, στην διαδρομή προς το Ροδοχώρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνάντησης ενεπλάκησαν σε τροχαίο με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους αφού δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι) σημειώθηκαν 80 τέρματα (4,5 περίπου γκολ μέσω όρο σε κάθε αγώνα) με το μεγαλύτερο σκορ να σημειώνεται στο γήπεδο της Κουλούρας, στο οποίο η γηπεδούχος και νεοφώτιστη ομάδα στην Α' κατηγορία νίκησε τον επίσης νεοφώτιστο Ατλα Ζερβοχωρίου με 7-1.

Από τις 14 ομάδες της Α' κατηγορίας που αγωνίστηκαν (όπως ήδη αναφέραμε δεν έγινε ο αγώνας Ροδοχώρι – Μακροχώρι) προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι 9 και αποκλείστηκαν 5.

Επίσης στην δεύτερη φάση πέρασαν και οι δύο εκπρόσωποι μας στην Γ' Εθνική. Η Νίκη Αγκαθιάς που νίκησε 6-0 την ΑΕ Χαρίεσσας και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που επικράτησε 2-1 εκτός έδρας τον συνώνυμό του της Αγίας Μαρίνας.

Μεταξύ των 18 που πέρασαν στην επόμενη φάση βρίσκονται και 7 της Β' κατηγορίας, ενώ θα προστεθεί και μία από το Ροδοχώρι – Μακροχώρι που θα είναι ο νικητής του μεταξύ τους αγώνα που θα οριστεί εκ νέου από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας.

Την πρώτη ημέρα (Σάββατο διεξήχθησαν εννέα παιχνίδια από τα οποία ξεχώριζε η αναμέτρηση του Αγρ. Αστέρα Πλατέος με τον νεοφώτιστο στην Α' κατηγορία Αστέρα Τριποτάμου. Η επικράτησε του γηπεδούχου Αγρ. Αστέρα ήταν σχετικά εύκολη καθώς κέρδισε τον αντίπαλό του, ο οποίος πάντως παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες με 4-0. Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Πλατύ πέτυχαν δύο ο Καραντουλαμάς (10' με πέναλτι και στο 43', ο Κίρτσογλου (63') και ο Ρετζήπης (71').

Εύκολη επικράτηση και για την Νίκη Αγκαθιάς που στο γήπεδό της νίκησε 6-0 την ΑΕ Χαρίεσσας. Τα έξι γκολ της Αγκαθιάς πέτυχαν οι Χατζηαθανασίου (20'), Δραγάνης (33'), Τσιότρας (41'), Μούδιος (78'), Θεοδώρου δύο (82' και 85').

Η νικήτρια είχε και δύο δοκάρια με τους Καραγιάννη (18') και Δρασάνη (59').

Φυσιολογικά ήταν και τα αποτελέσματα των υπολοίπων αναμετρήσεων του Σαββάτου κατά τα οποία ο ΦΑΣ Νάουσα νίκησε 5-0 τον Κεραυνό Επισκοπής, ο Φίλιππος Μελίκης 5-2 την Πατρίδα, ο ΠΑΟ Κουλούρας 7-1 τον Άτλα Ζερβοχωρίου, ο Α.Ο. Μαρίνας 2-0 τον ΓΑΣ Κοπανού, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 4-0 την νεοφώτιστη στην Β' κατηγορία Α.Ε. Καψόχωρας, η Δόξα Κυψέλης 2-0 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και η Α.Ε. Καμποχωρίου εκτός έδρας την Δόξα Νάουσας με 3-2.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

Η δεύτερη ημέρα (Κυριακή) της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου περιλάμβανε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Την αναμέτρηση Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας – Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 8' με γκολ του Αργυρόπουλου, με τους φιλοξενούμενους των Τρικάλων να ισοφαρίζουν στο 50' με εύστοχο πέναλτι του Παρσόπουλου και δύο λεπτά αργότερα να παίρνουν την νίκη με γκολ του Πεϊκου (52').

Στο γήπεδο της Ραχιάς η Α.Ε. Ποντίων δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 5-1 τον Εθνικό Ράχης και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Τα γκολ της νίκης των Ποντίων πέτυχαν οι Μωϋσίδης (15'), αυτογκόλ (27΄), Έξαρχος (33') Μωϋσίδης (44' και 90'), ενώ για λογαριασμό του Εθνικού σκόραρε ο Φεϊμ (στο 5').

Με γκολ του Νεστορόπουλου (29' και Ματόπουλου (54') ο Άρης Παλαιοχωρίου νίκησε 2-0 στο γήπεδό του τον Άχθο Αρούρη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Άνετη νίκη και για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 3-1 εκτός έδρας επί την Δόξα Λιανοβεργίου. Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Κίτσας (39' και 88') και Πετραϊ (44'), ενώ για λογαριασμό της γηπεδούχου σκόραρε ο Λουκάς (58').

Με σκόρερ τον Τσολάκη (62') και Χατζηγεωργίου (71') ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε στο γήπεδό του 2-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Εύκολο απόγευμα και για τον Αχιλλέα Νάουσας που στο ΔΑΚ της πόλης δεν δυσκολεύτηκε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας 6-0 την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας. Τα γκολ οι Λαμπρίτσιος (10'), Σαξώνης (35', 74'), Μίσκος (22') Ρούσος (78') Τασιώνας (68΄).

Στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού Λουτρού και της Θύελλας Σταυρού νικήτρια αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα με 6-0. Τα γκολ οι Παπαδόπουλος Κ. (1', 43', 47', 63΄) Μυλωνάς Γ. (40') και Πέτγατζης (34΄).

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

 

Σάββατο 31 Αυγούστου

Δόξα Ν. - Καμποχώρι 2-3

Μελίκη – Πατρίδα  5-2

Αγκαθιά – Χαρίεσσα      6-0

Κουλούρα – Ζερβοχώρι  7-1

Κυψέλη – Αγ. Γεώργιος  2-1

Αγ. Βαρβάρα – Καψόχωρα     4-0

Πλατύ – Τριπόταμος      4-0

Μαρίνα – Κοπανός 2-0

Νάουσα – Επισκοπή       5-0

Ροδοχώρι – Μακροχώρι (αναβλήθηκε)

 

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Λουτρός – Σταυρός        0-6

Διαβατός – Ολυμπιακός Ν.    2-0

Αγ. Μαρίνα – Τρίκαλα   1-2

Ακαδημία Τρ. - Παλατίτσια   2-0

Σχοινάς – Λευκάδια        2-3

Α.Ε. Ποντίων – Ραχιά     5-1

Παλαιοχώρι – Αχθος Αρούρης       2-0

Λιανοβέργι – ΠΑΟΚ Αλ.        1-3

Αχιλλέας Ν. - Νικομήδεια      5-0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής