breaking news Νέο

Περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της χρειάζεται να αποκτήσει η Βέροια

Περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της χρειάζεται να αποκτήσει η Βέροια

Πραγματοποιώντας μια ακόμη ελπιοδοφόρα εμφάνιση η ΒΕΡΟΙΑ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της με τον Αιγινιακό στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ενα σκορ βέβαια που με βάση την εικόνα των δυο ομάδων αδικεί την γηπεδούχο ομάδα που σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα ηταν καλύτερη από τον αντίπαλό της.

Η ΒΕΡΟΙΑ από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο 12’ με τον Λίταινα (τετ - α - τετ πλασαρε πάνω στον Τόλιο που μπλόκαρε και τον Μπαστιάνο στο 14’ το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο έμπειρος τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Και ενω η ΒΕΡΟΙΑ έχανε τις ευκαιρίες στο 21’ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Σομάκης εκμεταλλεύθηκε ένα μπέρδεμα στην άμυνα της γηπεδούχου και δεν δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της κενής εστίας του Γιαγκόζη δίνοντας ένα απρόσμενο προβάδισμα στον Αιγινιακό.

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να είναι καλύτερη και αφού έχασε ορισμένες ακομη πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ρούνεϋ (25’), Λίταινα (48’), Μπαστιάνο (66’ και 69’) τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78’ με τον νεαρό Γκανέζο μεσοεπιθετικό της Οφεϊ που βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ψύχραιμα ενω στο 85’ και στο 89’ είχε δυο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει με τον Γιαμόα, ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει και την νίκη δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκόζης (46’ Σοϊλεμέζογλου), Κοζάκης (46’ Μεντερικ), Καψάλης (46’ Κάλβιν, 88’ Μέξης), Δαμιανάκης (86’ Τσιούχας), Σουλιώτης (88’ Πατσιαβούρας), Μπλέτσας (75’ Δόρης), Λάσκαρης (60’ Οφεϊ), Λίταινας (60’ Νύκταρης), Ουνγιαλίδης (88’ Σταυρίδης), Μπαστιάνος (75’ Λαζόπουλος), Ρούνεϋ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Λιόλιος, Βλάχος, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Γκατζοζάρι, Ζούρκος, Δωματάς, Σοφάκης, Ντόγος. Επαιξαν και οι Φούρχι, Αντωνιάδης, Μενισάγκλι, Καραγκιόζης, Καρακώστας, Στοϊκος, Λεφίδης, Σισέ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής