breaking news Νέο

Το «συναγωνιστές και συναγωνίστριες» του Κονταδάκη, οι δυσεύρετες προσκλήσεις για τα «γαλάζια» στελέχη στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η ιδέα για δημιουργία ΝD TV!

Το «συναγωνιστές και συναγωνίστριες» του Κονταδάκη, οι δυσεύρετες προσκλήσεις για τα «γαλάζια» στελέχη στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η ιδέα για δημιουργία ΝD TV!

Αρκετά τα «γαλάζια» στελέχη που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, του πάντοτε φιλότιμου και εργατικού προέδρου της, Παναγιώτη Παλπάνα, το βράδυ της Δευτέρας 2ας Σεπτεμβρίου, στη μικρή  αίθουσα του «Αιγές Μέλαθρον» της Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Από τα καλύτερα σημεία της ομιλίας του κ. Κονταδάκη, γραμματέα του οργανωτικού της ΝΔ, που είπε τα καλύτερα για τον κ. Παλπάνα, αφού έχει έρθει στην Ημαθία το τελευταίο διάστημα πάνω από πέντε φορές, με τελευταία συνοδεύοντας τον κ. Μητσοτάκη στη Βέροια, δύο μέρες πριν τις εκλογές, η προσφώνησή του ως...συναγωνιστές και συναγωνίστριες! Προφανώς στο πλαίσιο του κεντρογενούς ανοίγματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με στελέχη όπως ο κ. Χρυσοχοΐδης στην κυβέρνησή του. Ο κ. Κονταδάκης στην 12λεπτη τοποθέτησή του αναφέρθηκε και στη μεγάλη δυσκολία εξεύρεσης προσκλήσεων για την πρωθυπουργική ομιλία στο «Βελίδειο», αφού τις προσκλήσεις τις κανονίζει η ΔΕΘ και όχι το κόμμα, το οποίο έχει μόλις 500 στη διάθεσή του, τη στιγμή που στην αίθουσα των 1800 ατόμων θα στριμωχθούν πάνω από 3.500 επίσημοι! Στο παρασκήνιο αυτής της δήλωσης και η τοποθέτηση, ΠΑΟΚτσήδων προφανώς, νεοδημοκρατών, να δημιουργηθεί η διαδικτυακή ND TV, απ΄ όπου και θα μπορούν να μπουν, έστω και εικονικά, όσα στελέχη θελήσουν, για να παρακολουθήσουν live την ομιλία του Κυριάκου, που θα μεταδοθεί ζωντανά μόνο από το «γαλάζιο» κανάλι. Η πρόταση καλή, αλλά όπως μας δήλωσε έμπειρο στέλεχος, δύσκολα ο νεοδημοκράτης να βάλει το χέρι στην τσέπη του για το κόμμα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής