breaking news Νέο

Βάζει πλώρη για Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. ο Απόστολος!

Βάζει πλώρη για Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. ο Απόστολος!

Μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά όλες οι κινήσεις και οι τελευταίες δηλώσεις τόσο του ιδίου, όσο και του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, δείχνουν ότι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος. Ο υπουργός είπε, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας : «Περιμένουμε, Απόστολε, αυτή η θητεία σου να είναι η καλύτερη και να συμβάλλεις, ώστε όλες οι Περιφέρειες της χώρας σε αυτή την τετραετία να πάνε ψηλά»! Στην ομιλία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε σε κάποιο σημείο : «Μαζί με τις μεγάλες μάχες για τον τόπο μας θα δώσουμε τα επόμενα χρόνια μάχες και για την ενίσχυση του ρόλου των Περιφερειών, του θεσμού που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη, του θεσμού που διαθέτει αστείρευτες δυνατότητες, οι οποίες πρέπει να απελευθερωθούν.

Είναι η ώρα να κάνουμε επιτέλους και στη χώρα μας το μεγάλο βήμα μπροστά, τη μετάβαση από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή διακυβέρνηση»! Και βέβαια από αυτή την αναφορά του δεν χρειάζεται και πολύ, για να καταλάβει κανείς ότι η επόμενη κίνηση του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι η κατάθεση υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής