breaking news Νέο

«Έφυγε» από τη ζωή ο Διογένης Ρούσσος

«Έφυγε» από τη ζωή ο Διογένης Ρούσσος

Στο πένθος βυθίστηκε η αθλητική κοινωνία της Βέροιας και δη η "οικογένεια" του Φιλίππου, μιας και "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Διογένης Ρούσσος. Ο σύλλογος του Φιλίππου Βέροιας εξέφρασε χθες τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Διογένη Ρούσσου, ενος ανθρώπου που με την ανιδιοτελή προσφορά του ανέδειξε το χαντμπολ στη Βέροια και ίδρυσε τον Φίλιππο Βέροιας το 1977 και που μεγαλούργησε στα χρόνια που ακολούθησαν. Ο ίδιος, όμως, στήριξε τον αγαπημένο του σύλλογο και σε δυσκολες στιγμές που κινδύνευσε η ανδρική ομάδα του χάντμπολ, αλλά και στήριξε άλλα τμήματα, όπως το μπάσκετ και το βολλεϊ, από τα πόστα που υπηρέτησε. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Φιλίππου Βέροιας αναφέρονται τα εξης:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ο Διογένης Ρούσσος έφυγε από τη ζωή. Ο Διογένης Ρούσσος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες που ανέδειξαν το άθλημα του χαντμπολ στη Βέροια και "έχτισε" τον σύλλογο με την πολύτιμη βοήθειά του. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΣ "Φίλιππος Βέροιας" εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Η κηδεία του Διογένη Ρούσσου έγινε χθες (6.30μ.μ.), στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα κοιμητήρια της Βέροιας, με τον Δικηγόρο, πρώην βουλευτή και παίκτη χάντμπολ του Φιλίππου Κώστα Γιοβανόπουλο να εκφωνεί τον επικήδειο λόγο, ενω το παρών έδωσαν άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν σ' όλη τη φάση της διαδρομής της ζωής του. Πολύ δε περισσότερο ολοι όσοι τον έζησαν από την ενεργό παρουσία του στον Φίλιππο Βέροιας.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέκος Τσαχουρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοοι Στέργιος Διαμάντης και Θεόφιλος Κορωνάς, ο προεδρος της ΒΕΝΟΥΣ Αντώνης Μαρκοβίτης, καθως και οι Νίκος Μάντζος, Νίκος Κούγιας, Χρήστος Τζουβάρας, Ηλίας Πρωτογέρης, Τόλης Ντέλλας, Ρωμύλος Αλεξανδρίδης, Γιάννης Γκιλιόπουλος, Δημήτρης Μπαντής, Γιώργος Γκιλιόπουλος, Γιώργος Γιούπης, Ανέστης Δομπρής, Τέο Παυλίδης, (από το χάντμπολ), Αλέκος Χ"Κώστας, Βαγγέλης Οικονόμου, Απόστολος Κοκαλιάρης, Αντώνης Γιαγκούλας, Χάρης Καμπουρίδης (από το μπάσκετ), Γιώργος Μεταξάς και Νίκος Νούλας (από τον ΝΠΣ Βέροια 2019).

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής