breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με τον Βόλο

ΒΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με τον Βόλο

Την ευχάριστη έκπληξη των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League ΝΠΣ Βόλος, αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι σήμερα Παρασκευή η ΒΕΡΟΙΑ. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. αποτελεί πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της «Βασίλισσας» που ξεκινάνε την επόμενη Κυριακή με την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία, όπως είναι γνωστό, συμμετέχουν και οι ομάδες της Football League.

Όπως λοιπόν είναι φυσικό ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ της ΒΕΡΟΙΑΣ, εκτός από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν και την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύουν να ξεκινήσουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια και από αυτή την άποψη η σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο ομάδα της Super League, εκτός από αγωνιστικό αποκτά και επιπλέον ενδιαφέρον.

Ο σημερινός αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΠΣ Βόλος, έχει μπει μόλις στον τρίτο χρόνο της ζωής του και παρόλα αυτά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League στην οποία μάλιστα έχει καταγράψει δύο νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει.

Από την δική της πλευρά και η ΒΕΡΟΙΑ που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της διάγει το δεύτερο χρόνο της ζωής της με τη νέα της μορφή φιλοδοξώντας να βαδίσει στα χνάρια του σημερινού αντιπάλου της.

Σήμερα λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που διαθέτουν ένα κοινό στοιχείο: Ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από την Γ' Εθνική, φιλοδοξώντας να περάσουν τις κατηγορίες που μεσολαβούν μέχρι την κορυφή δίχως στάση. Ο ΝΠΣ το πέτυχε, να δούμε αν τα καταφέρει και η ΒΕΡΟΙΑ.

 

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ»

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ προχθές Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, με την ΒΕΡΟΙΑ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ την 2η αγωνιστική παίζει στον Βόλο, με έναν παλιό γνώριμό της, από προηγούμενες αναμετρήσεις τους, κάποιες από τις οποίες μάλιστα έγραψαν ιστορία, τον Ολυμπιακό (σε παιχνίδι μπαράζ μεταξυ ΒΕΡΟΙΑΣ – Ολυμπιακού Βόλου) πριν 50 περίπου χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο είχαμε την μεταφορά τριών φιλάθλων από καρδιακή προσβολή στο Νοσοκομείο, λόγω της αγωνίας από την διαμόρφωση του σκορ. Τελικά η ΒΕΡΟΙΑ πήρε την νίκη με 3-2 στο παιχνίδι εκείνο με γκολ του αείμνηστου Κώστα Κεφαλίδη, ηττήθηκε όμως σε τρίτο αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Λάρισας από την ομάδα του Βόλου και υποβιβάστηκε από το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, η παρουσία του οποίου όπως ήταν φυσικό έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην τελετή. Να υπενθυμίσουμε ότι από την ίδρυση της ΕΠΑE μόλις μια φορά έχει παραβρεθεί Υφυπουργός Αθλητισμού στη συγκεκριμένη διαδικασία, η κα Πετραλιά.

Στις δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης ο κ. Αυγενάκης μεταξύ άλλων είπε:

«Η πολιτεία είναι ανοιχτή να ακούσει και να συζητήσει κάθε πρόταση που θα της γίνει. Από την μεριά μας θα βοηθήσουμε τη διοργανώτρια στο θέμα των χορηγών για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Ανακοινώσαμε ήδη πρόγραμμα επενδύσεων 100.000.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσιες. Θα επιδιώξουμε την αναβάθμιση για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Να επιστρέψει ο πολιτισμός και η ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από την δικη του πλευρά ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος αφού χαιρέτισε την παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού στην διαδικασία της κλήρωσης πρόσθεσε: «Η τρέχουσα συμφωνία της Football League με την ΕΡΤ έχει ισχύ για μια περίοδο. Από τον προσεχή Δεκέμβριο θα κάνουμε κινήσεις και με την αναβάθμιση του προϊοντος θέλουμε να το ανανεώσουμε, ενώ ανακοίνωσε και την απόφασή της Λίγκα οι διοικήσεις των ομάδων να παρακολουθούν μαζί τα παιχνίδια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής