breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Την Τετάρτη η κλήρωση του πρωταθλήματος

Γ' Εθνική : Την Τετάρτη η κλήρωση του πρωταθλήματος

Η προσφυγή του Αιολικού για την άνοδο της Καλαμάτας και της Νίκης Βόλου στην Football League άλλαξε τον προγραμματισμό της επιτροπής του πρωταθλήματος της ΕΠΟ, όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος και αντί της Δευτέρας, μεταφέρεται για την προσεχή Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδί.

Βέβαια οι δύο εκπρόσωποί μας, η Νίκη Αγκαθιάς και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ήδη ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τους αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας στον οποίο συμμετέχουν με επιτυχία, καθώς η ομάδα της Αγκαθιάς στο γήπεδό της νίκησε την Α.Ε. Χαρίεσσας με 6-0 και προχώρησε στην επόμενη φάση, ενώ την νίκη πήρε και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, εκτός έδρας αυτός με αντίπαλο μία σαφώς πιο δυνατή ομάδα. Τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 1-2.

Με το καλημέρα λοιπόν οι δύο εκπρόσωποι μας στην Γ' Εθνική έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο παρά το χαμηλό μπάτζετ με το οποίο φέτος θα λειτουργήσουν και παρότι η ομάδα της Αγκαθιάς άλλαξε σχεδόν εξ ολοκλήρου το περσινό ρόστερ της και χρειάστηκε να κτίσει την ομάδα της από την αρχή.

Οι δύο ημαθιώτικες ομάδες της Γ' Εθνικής, όπως επανειλημμένα έχει γραφεί φέτος θα λειτουργήσουν με χαμηλό μπάτζετ και νεαρούς στην πλειοψηφία ποδοσφαιριστές και κυρίως η Νίκη Αγκαθιάς και θα έχουν στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον 2ο όμιλο, στον οποίο ανήκουν οι ομάδες της Ημαθίας συμμετέχουν 15 ομάδες, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αποφασίσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης να αγωνιστεί με όχημα τον Άρη Παλαιοχωρίου (Χαλκιδική) διαφορετικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 2ο όμιλο θα είναι 14 και θα υποβιβαστούν 5.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν μπορεί να έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του πρωταθλήματος για την προσεχή Δευτέρα, υπάρχει όμως μια εκκρεμμότητα που αφορά την συμμετοχή του Ηρακλή αφού ο Άρης Παλαιοχωρίου έχει αποχωρήσει και δήλωσε συμμετοχή με την προϋπόθεση ότι την θέση του θα πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η συμμετοχή της οποίας όμως θα αποφασιστεί από την Γενική της Συνέλευση.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής έχει προγραμματιστεί για την τελευταία Κυριακή (29/9) του Σεπτεμβρίου μαζί με το αντίστοιχο της Football League.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής