breaking news Νέο

Πρόβλημα με τους κάδους στη Ν. Νικομήδεια…

Πρόβλημα με τους κάδους στη Ν. Νικομήδεια…

Μία άκρως αντιαισθητική εικόνα παρουσιάζουν από την περασμένη Τετάρτη κεντρικοί και απόκεντροι δρόμοι στη Ν. Νικομήδεια, από το γεγονός ότι κατακλύσθηκαν σε κάποια σημεία τους από λάδια, που διέφυγαν από απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας, κατά τη διάρκεια της πρωινής αποκομιδής σκουπιδιών.

Πέρα από αυτή την ασχήμια στους δρόμους της Ν. Νικομήδειας, οι κάτοικοί της μας μετέφεραν και τα παράπονά τους για τον τρόπο, με τον οποίο σε πολλές περιπτώσεις οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν φροντίζουν να επανατοποθετηθούν τους κάδους απορριμμάτων στις θέσεις, από τις οποίες τους παίρνουν να τους αδειάσουν στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται παρατημένοι και πεσμένοι σε άλλα σημεία, αλλά και έχοντας υποστεί φθορές, όπως αποκόλληση καπακιών.

Κοντά σ' όλη αυτή την κατάσταση, έρχεται να προστεθεί και η κίνηση κατοίκων του χωριού να διατηρούν, αντί έναν, δύο κάδους και να τους αποκρύπτουν, τους οποίους και εμφανίζουν μόνο στο δρόμο την ημέρα της αποκομιδής των σκουπιδιών (Τετάρτη). Κάτι, βέβαια, που δημιουργεί πρόβλημα σε άλλους κατοίκους, όσον αφορά στο πως θα εξυπηρετηθούν με την απόθεση των σκουπιδιών τους. Πρόβλημα το οποίο φυσικά δεν θα υφίστατο, αν η έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού και υγιούς νοοτροπίας δεν χαρακτήριζε «κάποιους έξυπνους» εκεί...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής