breaking news Νέο

Ένα ακόμη θετικό τεστ της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ένα ακόμη θετικό τεστ της ΒΕΡΟΙΑΣ

Θετικό θεωρείται το δείγμα της ΒΕΡΟΙΑΣ από το τελευταίο φιλικό τεστ, πριν την έναρξη των επίσημων της υποχρεώσεων, τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος, όσο και σε αγωνιστική εικόνα. Το ισόπαλο 1-1, με έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο πάνω, στην Super League1, την νέα ομάδα του Βόλου και που προέρχεται, από δύο πολύ μεγάλες νίκες, στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσε μέχρι σήμερα, έστω κι αν χρησιμοποίησε κυρίως ποδοσφαιριστές που αυτή την περίοδο βρίσκονται εκτός της βασικής ενδεκάδας, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ΒΕΡΟΙΑ, που «χτίζεται» εδώ και ένα χρόνο πάνω σε νέες βάσεις και με καινούργια υλικά και που επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες, είχε επίσης αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, καθώς δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Ταϊρη, Βεργώνης, Πέντα και Βοσνιάδης, πέρα από το θετικό ισόπαλο αποτέλεσμα που τελικά απέσπασε και τις ελλείψεις του αντιπάλου της, σε ένα ακόμη φιλικό του καλοκαιριού, όπως ήδη αναφέραμε, είχε θετική αύρα και άφησε υποσχέσεις, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει περιθώρια βελτίωσης και δεν χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ της, που επαναλαμβάνουμε αυτή την στιγμή μπορεί να θεωρείται επαρκές για την κατηγορία, έχει όμως περιθώρια βελτίωσης.

Στο παιχνίδι οι δύο ομάδες, όπως ήταν φυσικό έπαιξαν δίχως την σκοπιμότητα του αποτελέσματος και το στοιχείο αυτό του έδωσε καλύτερο ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο ομάδων, από τις οποίες αξιοποιήθηκαν δύο. Μία για κάθε ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο Κυζιρίδης «έκλεψε» την μπάλα, μπήκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και απέναντι από τον Μπλατσιώτη πλάσαρε ψύχραιμα δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Βόλου.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε τρεις – τέσσερις αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ και τελικά κατάφερε να φέρει το αποτέλεσμα στα ίσα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με κοντινή προβολή του Σκαθαρούδη, που εκμεταλλεύτηκε έξυπνη πάσα του Λεφίδη.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές ο Σάκης Θεοδοσιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Χουάν Φερνάντο του Βόλου, πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με τη γηπεδούχο να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού να δημιουργεί περισσότερες, από τον αντίπαλό της ευκαιρίες, το αποτέλεσμα όμως του πρώτου ημιχρόνου να μένει αναλλοίωτο. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του ημαθιώτη διαιτητή Καραντώνη (Παπαδάκης – Χριστοδούλου Γ.) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (46' Τσιμόπουλος), Ζούρκος Α. (46' Μουχάλης), Λεφίδης (46' Πεντραβράκης), Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος (66' Μανιώτης), Μπλέτσας (72' Πασάς), Ζούρκος Ν. (82' Βασίλτσης), Μεληκιώτης (46' Κανούλας), Σιμόνι (78' Μουρατίδης), Σκαθαρούδης (62' Χαντζάρας).

ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας (71' Καραγκιόζης), Ατιάτ – Αλαχ, Μαξ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης (71' Καρέλας), Μήτογλου (54' Καρνέζος), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τόρες, Μάντζης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής