breaking news Νέο

Ημέρα των φιλοξενουμένων στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, διπλό πέτυχαν 6 στους 9

Ημέρα των φιλοξενουμένων στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, διπλό πέτυχαν 6 στους 9

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, που διεξάγεται με 19 ομάδες χωρισμένες σε δυο ομίλους, την περασμένη Κυριακή. Από την επόμενη περίοδο, όπως έχει γραφεί επανειλημμένα, η Α1 και η Α2 συγχωνεύονται και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας επανέρχονται οι τρεις (αντί τέσσερις) κατηγορίες: Η Α’, η Β’ και η Γ’.

Από τη φετινή Α2 κατηγορία θα προβιβαστούν και θα αγωνίζονται στην Α’ δυο ομάδες από κάθε όμιλο (συνολικά 4), ενώ θα υποβιβαστεί στην Γ’ κατηγορία η τελευταία κάθε ομίλου (συνολικά 2 ομάδες).

Οι υπόλοιπες 13 (7 από τον Α’ όμιλο και 6 από τον Β’) μαζί με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν φέτος από την Α1, τις τρεις πρώτες της Β’ και την πρώτη της Γ’, θα δημιουργήσουν τη νέα Β’ κατηγορία, ενώ οι υπόλοιπες πέντε την επόμενη περίοδο θα παίξουν στην Γ’.

Όμως όλες αυτές τις αλλαγές που έρχονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, θα έχουμε την ευκαιρία να τις επαναλάβουμε κατά τη διάρκεια που τα πρωταθλήματα θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Σήμερα να δούμε το αγωνιστικο κομμάτι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Οι περισσότερες από τις 10 ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στον Α’ όμιλο, έχουν ενισχυθεί σημαντικά, με στόχο την άνοδό τους στη νέα Α’ κατηγορία της Ένωσής μας. Έτσι προβλέπεται μεγάλη “μάχη”, όσον αφορά τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι, με εξαίρεση τη Θύελλα Σταυρού, που νίκησε στο γήπεδό της με 4-2 τον ΠΑΟ Παλατιτσίων. Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Σταυρού πέτυχαν οι Κιοσέογλου (40’ και 52’) και Νικολαϊδης (61’ και 65’), ενώ για τον ΠΑΟ Παλατιτσίων σκόραραν οι Τσέος (60’) και Τσούπρος (85’).

Με το δεξί ξεκίνησε τη χρονιά ο φιλόδοξος φέτος Αγρ. Αστέρας Πλατέος κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αλιάκμωνα Νησελίου με 0-4.

Τα γκολ της νίκης του Αγρ. Αστέρα πέτυχαν οι Χαλβατζής (10’), Καραντουλαμάς (44’ και 90’) και Βουλγαρόπουλος (80’).

Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο του Λουτρού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Εθνικου Κλειδίου που ανέδειξε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με ένα γκολ που πέτυχε ο Πλέσκας πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα (85’) και ενώ από το 75’ η γηπεδούχος ομάδα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Δ. Παπαδόπουλου.

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Ντόβας στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φίλιππος Μελίκης κέρδισε εκτός έδρας τον ΄Άρη Π. Σκυλιτσίου σε ένα μοιρασμένο για τις δυο ομάδες παιχνίδι και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα.

Και το παιχνίδι Αχιλλέα Νεοκάστρου - ΑΕ Σχοινά κρίθηκε με ένα γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα και σκόρερ το Μπενίσκο.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Η ΑΕ Ποντίων και ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ήταν οι κερδισμένοι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, καθώς επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Ελπίδας Μονοσπίτων και του Εθνικού Ραχιάς. Η ΑΕ Ποντίων ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αφού προηγήθηκε στο 10΄με το Σερασκιέρη, πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Καρολίδη (45’) και Παπαδόπουλο (65’) και πήρε το πρώτο της τρίποντο με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων, που είχε προηγουμένως ισοφαρίσει σε 1-1 με το Χατζηγεωργίου (40’).

Εκτός έδρας νίκη και για τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας επί του Εθνικού Ραχιάς με 0-2. Σκόρερ των δυο τερμάτων της νικήτριας οι Ρηγόπουλος (38’) και Φωτιάδης (75’) με πέναλτι.

Ισόπαλα 1-1 και 0-0 έληξαν τα υπόλοιπα δυο παιχνίδια του Β’ ομίλου μεταξύ της Πατρίδας και του Αριστοτέλη Νάουσας και του Ολυμπιακού με τη συμπατριώτισσά του Δόξα αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι Πατρίδα - Αριστοτέλης που οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, σκόραραν ο Αλακόπουλος (35’) του Αριστοτέλη και ο Σιδηρόπουλος Θ. (81’) της Πατρίδας.

Μέτριο παιχνίδι στο τοπικό ντέρμπι της Δόξας με τον Ολυμπιακό Νάουσας, που έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής