breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Πούτιν: Ρωσίδα κατάσκοπος σέρβιρε παγωτό τον Ερντογάν;

Σενάρια κατασκοπείας γεννά η παρατηρητικότητα χρηστών του Διαδικτύου, σύμφωνα με τα οποία η γυναίκα που σέρβιρε χωνάκι παγωτό τον Ερντογάν είναι πράκτορας του Πούτιν!

Κι αυτό επειδή πρόκειται για την ίδια πωλήτρια που σέρβιρε παγωτό τον Βλαντιμίρ Πούτιν και το 2017, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Όντως, το πρόσωπο της ξανθιάς γυναίκας στην Διεθνή Έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), που σέρβιρε προ ημερών παγωτό τον Ρώσο ηγέτη και τον Ταγίπ Ερντογάν, κάνει… μπαμ, αφού ήταν η ίδια που είχε πουλήσει χωνάκι στον Πούτιν στην ίδια έκθεση προ διετίας, όπως φαίνεται κι από βίντεο του 2017.

Η ομοιότητα της πωλήτριας στα δύο βίντεο είναι εμφανής!

Αρχικά φάνηκε σαν μια αυθόρμητη κίνηση: ο Τούρκος πρόεδρος ρώτησε τον Πούτιν αν θα τον κεράσει παγωτό κι εκείνος ανταποκρίθηκε:

«Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Άλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», του απάντησε.

Αλλά οι φήμες οργιάζουν τώρα στη Μόσχα ότι η πωλήτρια είναι μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν.

Νερό στο μύλο της θεωρίας συνωμοσίας ρίχνουν και οι δηλώσεις άλλων παγωτατζήδων στην ίδια έκθεση ότι δεν την είχαν ξαναδεί, καθώς και το γεγονός ότι η μάρκα παγωτού που σερβιρίστηκε στον Πούτιν και τον Ερντογάν δεν ήταν διαθέσιμη για άλλους επισκέπτες της έκθεσης, όπως γράφει η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets».

 

Τι απαντά το Κρεμλίνο

Η θεωρία ότι η ξανθιά παγωτατζού είναι στέλεχος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν, η οποία επιστρατεύεται όποτε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας χρειάζεται παγωτό, έφθασε μέχρι την ενημέρωση Τύπου του Κρεμλίνου, με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ντμίτρι Πεσκόφ να σχολιάζει αστειευόμενος:

«Θα πρέπει να είναι το λιγότερο συνταγματάρχης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας [FSO]. Ειλικρινά, τώρα, δεν ξέρω αν είναι η ίδια πωλήτρια. Είναι προφανές ότι στην έκθεση συμμετέχουν οι ίδιες εταιρείες κάθε χρόνο, ανάμεσά τους και εκείνες που πωλούν παγωτό…»!

*****

  • Μυστηριώδης νόσος σκοτώνει τα σκυλιά στη Νορβηγία

Δεκάδες σκυλιά στη Νορβηγία έχουν ‘χτυπηθεί’ από μια μυστηριώδη, δυνητικά θανατηφόρο νόσο, σπέρνοντας τον τρόμο στους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων οι οποίοι προσπαθούν να αποφύγουν τις επαφές με άλλα σκυλιά, ανακοίνωσε σήμερα το Κτηνιατρικό Ινστιτούτο της Νορβηγίας.

Περίπου 200 σκυλιά έχουν παρουσιάσει τα ίδια συμπτώματα (διάρροια, εμετούς, αιμορραγίες, ταχεία αποδυνάμωση) τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Νορβηγία και 25 από αυτά έχουν πεθάνει.

«Δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για την ίδια ασθένεια καθώς υπάρχουν πολλές που μπορούν να παρουσιαστούν με αυτού του είδους τα συμπτώματα στους σκύλους», δήλωσε ο Ασλ Χάουκας στο AFP, εκπρόσωπος τύπου του Κτηνιατρικού Ινστιτούτου της Νορβηγίας.

Νεκροψίες- νεκροτομές που διενεργήθηκαν σε 10 σκύλους έδειξαν μια σοβαρή εντερική λοίμωξη και σε πέντε από αυτούς βρέθηκαν δύο κοινά βακτήρια σε μη φυσιολογικά επίπεδα. Αν και η ασθένεια εμφανίστηκε στο Όσλο, πολλές περιπτώσεις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και σε άλλες πόλεις. Οι υγειονομικές αρχές προτείνουν στους ιδιοκτήτες των σκύλων να τους κρατούν από το λουρί και να περιορίσουν τις επαφές με άλλους σκύλους.

Έχουν γίνει πολλές υποθέσεις γι’ αυτή την ασθένεια με τους ειδικούς να κατηγορούν άλλοτε ένα ιό, άλλοτε ένα βακτήριο, τροφική δηλητηρίαση ή απλή δηλητηρίαση. Η Μάργκαρετ Γκρόνταλ, υπεύθυνη υγιεινής διατροφής εκτίμησε ότι αυτό που είναι πραγματικά ιδιαίτερο με αυτή την ασθένεια είναι ότι χτύπησε ξαφνικά πάρα πολλούς υγιείς σκύλους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Κτηνιατρικό Ινστιτούτο της Νορβηγίας έχει προς το παρόν απορρίψει την ιδέα της δηλητηρίασης, της σαλμονέλωσης (λοίμωξη από το βακτήριο της σαλμονέλας) και την καμπυλοβακτηρίωση (λοίμωξη του λεπτού εντέρου που προκαλείται από μια κατηγορία βακτηρίων που ονομάζεται Campylobacter). Οι ιδιοκτήτες καλούνται να επισκέπτονται τον κτηνίατρο ήδη από τα πρώτα συμπτώματα. Εκεί τα σκυλιά μπορεί να θεραπευτούν με εντατική ενυδάτωση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η ασθένεια είναι μεταδοτική σε άλλα ζώα ή στους ανθρώπους.

*****

  • Κέρδισε αμύθητο ποσό στη λοταρία αλλά πήγε να το εισπράξει μετά από 10 μήνες!

Ο υπερτυχερός έπαιζε τα ίδια νούμερα, επί 20 συνεχόμενα χρόνια! Γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να εισπράξει τα κέρδη του.

Κέρδισε αμύθητο ποσό στη λοταρία αλλά πήγε να το εισπράξει μετά από 10 μήνες!

Ο Bon Truong κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια στην κλήρωση της 26ης Οκτωβρίου 2018 του Lotto Max.

Αντί να πάει αμέσως να διεκδικήσει τα κέρδη του, ο άνδρας αποφάσισε να περιμένει περίπου 10 μήνες επειδή όπως δήλωσε στο WCLC, "ήταν σοκαρισμένος από το μέγεθος της νίκης του".

Μόλις είδε τα τυχερά νούμερα, ο Truong πήγε στο κατάστημα και έβαλε τον υπάλληλο να τα εκτυπώσει για να είναι 100% σίγουρος. Πήρε την εκτύπωση στο σπίτι και έκανε τον δεύτερο έλεγχο και όπως αναφέρει έκανε συνεχώς επαληθεύσεις για ώρες.

"Άρχισα να σκέφτομαι τι σημαίνει αυτή η νίκη για την οικογένειά μου. Συνειδητοποίησα ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές" τόνισε.

Τα τυχερά του νούμερα ήταν 2, 3, 4, 8, 9, 20 και το 30. Όπως εξηγεί τα νούμερα είναι ένας συνδυασμός σημαντικών ημερομηνιών για τον ίδιο και γενέθλια των μελών της οικογένειάς του.

Μάλιστα τα νούμερα αυτά τα έπαιζε επί 20 συνεχόμενα χρόνια, σύμφωνα με το CNN.

"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν ότι θα έχω τη δυνατότητα να αποπληρώσω όλα τα χρέη" πρόσθεσε.

*****

  • Έκανε πισίνα ένα... τουμπαρισμένο λεωφορείο

Πρόκειται για... καλλιτεχνική παρέμβαση Γάλλου δημιουργού. Διαθέτει ακόμη και... πλατφόρμα ναυαγοσώστη!

Έκανε πισίνα ένα... τουμπαρισμένο λεωφορείο

«The Bus Pool», αυτή είναι η επωνυμία της πλέον πρόσφατης καλλιτεχνικής παρέμβασης του Μπενεντέτο Μπουφαλίνο (Benedetto Bufalino): ο Γάλλος καλλιτέχνης μετέτρεψε ένα τουμπαρισμένο λεωφορείο σε μια δημόσια πισίνα!

Από τον προηγούμενο μήνα, την πισίνα μπορούν να απολαύσουν, ταυτόχρονα, δέκα άτομα που επιθυμούν να δροσιστούν. Ο Μπουφαλίνο έδωσε καινούργια χρήση σε ένα παλιό λεωφορείο Tadao από το δίκτυο δημόσιων μεταφορών της περιοχής Αρτουά στη Γαλλία.

Αφαίρεσε την πλευρά του λεωφορείου η οποία βλέπει προς τα πάνω τώρα που έχουν γύρει το λεωφορείο στο πλάι, άδειασε το εσωτερικό του και το μετέτρεψε ώστε να μπορεί να συγκρατεί το νερό.

Η πλήρως λειτουργική πισίνα έχει διαστάσεις 2,3 μέτρα πλάτος, 9 μέτρα μήκος και 1,5 μέτρο βάθος. Κλίμακα που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του πλαγιασμένου λεωφορείου επιτρέπει στους λουόμενους να μπουν μέσα στην πισίνα.

Η θερμοκρασία του νερού είναι μεταξύ 27 και 29 βαθμούς και το σχέδιο περιλαμβάνει ακόμη και πλατφόρμα ναυαγοσώστη (όπως οφείλει να διαθέτει κάθε πισίνα που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας).


• Μυστηριώδης νόσος σκοτώνει τα σκυλιά στη Νορβηγία
• Κέρδισε αμύθητο ποσό στη λοταρία αλλά πήγε να το εισπράξει μετά από 10 μήνες!
• Έκανε πισίνα ένα... τουμπαρισμένο λεωφορείο (εικόνες)

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής