breaking news Νέο

Φιλικών συνέχεια για τον Φίλιππο Βέροιας

Φιλικών συνέχεια για τον Φίλιππο Βέροιας

Με τον Φίλιππο να έχει μπει στον... αστερισμό των φιλικών συναντήσεων συνεχίζεται η προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρεμιέρ (εκκίνηση στις 21 Σεπτεμβρίου).

Οι “ερυθρόλευκοι” του Κύρου Σαράφη έδωσαν την περασμένη Κυριακή το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι προετοιμασίας (προηγήθηκε αυτό με τον Αερωπό στην Έδεσσα) απέναντι στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο και γνώρισαν την ήττα. «Είμασταν καλοί μέχρι ενός σημείου, αλλά η έλλειψη προετοιμασίας ηταν αυτή που βάραινε στην έκβαση αυτής της φιλικής αναμέτρησης» επεσήμανε στην “Η” ο Κύρος Σαράφης, που σήμερα θα υποβάλλει τους παίκτες του στο τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας. Αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι ο Αερωπός Έδεσσας, στην άτυπη ρεβάνς του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην πόλη των “καταρρακτών”.

Από κει και μετά, ο Νικολαϊδης που υποβλήθηκε σε μία (προγραμματισμένη) μικροεπέμβαση στο πόδι και κάποιες απουσίες παικτών που έχουν εξεταστική περίοδο σε πανεπιστημιακές σχολές είναι αυτά που έχει να σκεφθεί ο Κύρος Σαράφης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον ανώνυμο φίλαθλο που κατέθεσε 10.000 ευρώ στο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, στη μνήμη του πρόσφατα αποβιόσαντα ΔΙΟΓΕΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, επισημαίνοντας «ήταν για το τμήμα μία σημαντική οικονομική στήριξη».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής