breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Κοιμόταν στο τιμόνι ενός Tesla που πήγαινε με 90 χιλόμετρα την ώρα!

Είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου. Δημοσιεύθηκε από το CBS και δείχνει έναν οδηγό να κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και να κοιμάται στο τιμόνι του αυτοκινήτου Tesla.

Το βίντεο δείχνει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στο αυτοκίνητο μάρκας Tesla που κινείται στον αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και έχει βάλει το αυτοκίνητο στον αυτόματο πιλότο. Η εικόνα είναι τόσο σοκαριστική και καταγράφηκε από επιβάτη άλλου αυτοκινήτου που περνούσε δίπλα τους.

Ο ύπνος είναι βαθύς και η εικόνα ταράζει όποιον την βλέπει όσο κι αν αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων Tesla. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους ότι σε μια δύσκολη στιγμή κατά την διάρκεια της οδήγησης το αυτοκίνητο από μόνο του θα αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε ένας άνθρωπος που θα ήταν ξύπνιος στο τιμόνι. Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα Tesla έχουν αυτόματο πιλότο αλλά η εταιρεία τονίζε ότι σε κάθε περίπτωση οι οδηγoί πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο κόρναρε για να ξυπνήσει τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο αλλά χωρίς επιτυχία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

*****

  • Tool: Μαθητής πήρε άδεια από το σχολείο για να δει συναυλία τους

Aποδέκτης εγκωμίων από θαυμαστές των Tool αλλά και... γενικά "μεταλάδων" έγινε ένας δάσκαλος έγινε, ο οποίος επέτρεψε σε μαθητή να χάσει μάθημα, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει συναυλία του συγκροτήματος.

Σε ανάρτηση στο Reddit των Tool, ο πατέρας του 12χρονου μαθητή, εξήγησε πως η σύζυγός του έγραψε επιστολή στον δάσκαλο τού γιου τους και ρώτησε αν ο νεαρός θαυμαστής μπορούσε να δει το συγκρότημα στο Χιούστον τον επόμενο μήνα.

«Η σύζυγός μου έστειλε email στον διευθυντή ορχήστρας του σχολείου για να βεβαιωθεί ότι δεν θα χάσει πρόβα την επόμενη μέρα» εξήγησε. Με τη συναυλία που θεωρείται μουσική επιμόρφωση από μόνη της, ο δάσκαλος ήταν πολύ πρόθυμος να του επιτρέψει να λείψει από το μάθημα, σύμφωνα με το NME.

«Αν πρόκειται για τους Tool είναι ένας καλός λόγος να το χάσει», απάντησε ο δάσκαλος. «Η μόνη αντίδρασή μου, πάρτε με μαζί σας!» έγραψε.

Ο δάσκαλος πρόσθεσε: «Ζηλεύω πολύ που θα έχει αυτή την ευκαιρία και δεν θα τον τιμωρήσω για το γεγονός ότι θα απουσιάσει για τους TOOL».

Η περιοδεία της αμερικανικής ροκ μπάντας διοργανώνεται μετά την κυκλοφορία του «Fear Inoculum» την περασμένη εβδομάδα, του πρώτου άλμπουμ τους μετά από 13 χρόνια.

*****

  • Έκλεψε γλυκά αξίας άνω των 80.000 ευρώ από κατάστημα

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του, συνελήφθη από τις κάμερες ασφαλείας να μπαινογβαίνει πολλές φορές στην αποθήκη...

Έκλεψε γλυκά αξίας άνω των 80.000 ευρώ από κατάστημα

Ένας διανομέας στη Νέα Υόρκη κατηγορείται ότι έκλεψε γλυκά αξίας 90.000 δολαρίων (81.500 ευρώ), αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.

O Ντέιβιντ Λίβιγκανεϊ, υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου Lady M, λέγεται ότι έκλεψε 1.020 από τα προϊόντα του από την αποθήκη του καταστήματος στο Λονγκ Άιλαντ Σίτι σε διαφορετικές περιπτώσεις στη διάρκεια μερικών μηνών.

Τα γλυκά του καταστήματος, όπως το δημοφιλές Rabbit Stamp Signature Mille Crepes, έχει λιανική τιμή 90 δολάρια το τεμάχιο, και αποτελεί αγαπημένη λιχουδιά διασήμων όπως η Μάρθα Στιούαρτ και η Όπρα Γουίνφρι. Το περιοδικό της εφημερίδας New York Times το είχε κάποτε χαρακτηρίσει "τουλάχιστον το δεύτερο καλύτερο γλυκό στην πόλη".

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία εις βάρος του, ο κλέφτης μάλλον θα πούλησε τα διάσημα γλυκά της στη μαύρη αγορά.

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του, σύμφωνα με την New York Post, "συνελήφθη" από τις κάμερες ασφαλείας να μπαινογβαίνει πολλές φορές στην αποθήκη, να ανοίγει τους καταψύκτες και να βάζει σε σακούλες τα γλυκά φορτώνοντάς τα στη συνέχεια στο αυτοκίνητό του. Η εταιρεία διεκδικεί ως αποζημίωση την αξία των κλεμμένων γλυκών με τόκο.

*****

  • 9 Σεπτεμβρίου: Μέρα τύχης με... 99 γάμους

Συνολικά 99 ζευγάρια παντρεύτηκαν αυτή ημέρα, την 9η του 9ου μήνα, σε κινεζικό ναό στην Μαλαισία, καθώς αυτή θεωρείται τυχερή για τα μέλη της κινεζικής κοινότητας.

Η γαμήλια αυτή τελετή γίνεται κάθε χρόνο στον ναό Τιάν Χου στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν βουδιστικό γάμο. Το 9 ηχεί στην κινεζική γλώσσα, όπως η λέξη που σημαίνει "μακρά διάρκεια".

Οι περισσότεροι από τους μελλόνυμφους είχαν επιλέξει να φορέσουν στην τελετή μαύρα κοστούμια οι γαμπροί και λευκά νυφικά οι νύφες, αλλά κάποιοι είχαν προτιμήσει να φορέσουν κόκκινα ρούχα, επιλέγοντας για αυτή την ξεχωριστή ημέρα τους το χρώμα που συμβολίζει την τύχη, την χαρά και την ευτυχία στην κινεζική κουλτούρα.

Βουδιστής ιερέας ευλόγησε την ένωση των ζευγαριών, προτού αυτά ανταλλάξουν όρκους. Η τελετή τελείωσε με μια ομαδική φωτογραφία.

Η κινεζική κοινότητα απαρτίζει το 23% του πληθυσμού της Μαλαισίας, η οποία έχει 32 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ σχεδόν το ένα πέμπτο του πληθυσμού της χώρας είναι βουδιστές.

*****

  • Απίστευτο: Έκλεβε ρεύμα από... φανάρι

Η εφευρετικότητα ενός συμπολίτη μας στη Ζαχάρω Ηλείας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο… Τι έκανε; Έκλεβε ρεύμα από γραμμή που ηλεκτροδοτούσε φανάρι μέχρι που βραχυκύκλωσαν όλα και αποκαλύφθηκε η παράνομη δράση του.

Ο φωτεινός σηματοδότης στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ζαχάρως είχε βγει εκτός λειτουργίας προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων, ενώ η αστυνομία είχε κάνει σχετικά έγγραφα για την επισκευή του.

Όταν έφτασαν τα ειδικά συνεργεία για να επισκευάσουν το φανάρι ανακάλυψαν έκπληκτοι πως κάποιος είχε κάνει ρευματοκλοπή στη γραμμή που παρείχε ρεύμα για την λειτουργία των φαναριών και εξαιτίας του βραχυκυκλώματος που είχε προκληθεί τα φανάρια είχαν βγει εκτός λειτουργίας.

Στην συνέχεια κλήθηκε η  ΔΕΗ, η οποία προχώρησε σε διακοπή της ρευματοδότησης και έκανε έλεγχο στις παροχές ρεύματος οπότε και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για βραχυκύκλωμα μετά από ρευματοκλοπή.

Ο δράστης εντοπίστηκε και αναμένεται να γίνουν τα προβλεπόμενα για τον παραβάτη αλλά και για την αποκατάσταση της βλάβης.


• Tool: Μαθητής πήρε άδεια από το σχολείο για να δει συναυλία τους
• Έκλεψε γλυκά αξίας άνω των 80.000 ευρώ από κατάστημα
• 9 Σεπτεμβρίου: Μέρα τύχης με... 99 γάμους
• 9 Σεπτεμβρίου: Μέρα τύχης με... 99 γάμους
• Απίστευτο: Έκλεβε ρεύμα από... φανάρι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής