breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Σπατάλησε την κληρονομιά του γιου του για να αποφύγει ένα πρόστιμο της τροχαίας!

Ένας Βρετανός κατάφερε να σπαταλήσει περίπου 30.000 λίρες που είχε αποταμιεύσει για τον γιο του, για να αποφύγει ένα πρόστιμο 100 λιρών της τροχαίας.

Ο Ρίτσαρντ Κίντγουελ, συνταξιούχος μηχανικός, 71 ετών, δηλώνει μετανιωμένος για το γεγονός ότι ξόδεψε τόσο… άδοξα την κληρονομία του παιδιού του για μια κλήση της τροχαίας.

Όπως αναφέρει το BBC, όλα ξεκίνησαν το 2016 και με μια κλήση της τροχαίας όταν σε μια εκδρομή που έκανε στο Γουόρτσεστερ της δυτικής Αγγλίας, έτρεχε με ταχύτητα 56 χιλιομέτρων (35 μίλια) ενώ το όριο για τη συγκεκριμένη περιοχή ήταν τα 48 χλμ (30 μίλια).

Προσέφυγε στη δικαιοσύνη με σκοπό να ακυρώσει το πρόστιμο, όμως η δικαστική μάχη κράτησε τρία χρόνια, μέχρι τον Αύγουστο, οπότε έχασε και στο εφετείο. Ο 71χρονος, που ισχυρίζεται ότι το δικαστικό σύστημα είναι «ανεπαρκές», ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε δικαστικά έξοδα και στην αμοιβή των δικηγόρων του.

«Λυπάμαι για το ποσό που ξοδεύτηκε. Ήθελα μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Κίντγουελ προσέλαβε έναν εμπειρογνώμονα για να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι το ραντάρ που τον εντόπισε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα ίσως ενεργοποιήθηκε κατά λάθος ή εξαιτίας ενός άλλου οχήματος στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

*****

  • Αντισυλληπτικό με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κοσμεί το σπιράλ που βγήκε ως μέσο διαμαρτυρίας στις νομοθετικές ρυθμίσεις στον έλεγχο γεννήσεων.

Αντισυλληπτικό με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ (εικόνες)

Το κεφάλι και τα χέρια του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ κοσμούν αυτό το σπιράλ αντισύλληψης, το οποίο δημιουργήθηκε ως σχόλιο στις νομοθετικές ρυθμίσεις για τον έλεγχο των γεννήσεων οι οποίες προωθήκαν επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ.

Ο έλεγχος των γεννήσεων και η πρόσβαση στις ανάλογες υπηρεσίες είναι καυτό θέμα στις ΗΠΑ, σήμερα. Ένα τυπικό σπιράλ κοστίζει εκεί από λίγα μέχρι περίπου 1.000 δολάρια, αναλόγως του προμηθευτή και / ή αν η ενδιαφερόμενη απευθύνεται σε μια προσιτή οικονομικά κλινική όπως η Planned Parenthood. Ωστόσο, η πρόσφατη νομοθεσία σε πολιτειακό επίπεδο στις ΗΠΑ είναι πιο αυστηρή σχετικά με το κατά πόσον οι υπάλληλοι μπορούν να έχουν ασφάλιση η οποία καλύπτει και τον έλεγχο γεννήσεων. Πολλές πολιτείες έχουν φέτος νομοθετήσει περιορισμούς όσον αφορά την πρόσβαση σε έκτρωση ως νόμιμη υπηρεσία ιατροφαρμακευτκής περίθαλψης. Η έκτρωση έχει, άλλωστε, απαγορευτεί στην Πολιτεία της Αλαμπάμα, ενώ στην Πολιτεία του Μισούρι δεν υπάρχει ούτε ένα κέντρο για αυτή τη διαδικασία.

Το Trumpcare IUD θέλει να υπογραμμίσει τον περιορισμό της οικονομικά προσιτής πρόσβασης στον έλεγχο των γεννήσεων. Αυτή η σατιρική εκδοχή διατίθεται αντί περίπου 200 δολαρίων, αλλά μόνον σε όσους έχουν ασφάλεια υγείας, όπως διευκρινίζεται στον οικείο ιστότοπο.

Έχει σχεδιαστεί να μοιάζει με ένα τυπικό χάλκινο σπιράλ αντισύλληψης, και στην κορυφή φέρει την κεφαλή του Τραμπ, με λεπτομερή τη χαρακτηριστική κόμμωσή του και τα σουφρωμένα χείλη του. Τα χέρια του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ έχουν προστεθεί για να προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και να «βελτιώσουν την ασφάλεια της συσκευής μέσα στη μήτρα». Έχει πατενταριστεί ως GEBTP (ακρωνύμιο της περίφημης φράσης που είχε πει ο Τραμπ πριν την προεκλογική εκστρατεία του 2016: «Grab 'em by the pussy»).

Στο πλαίσιο της σατιρικής πρωτοβουλίας, 500 τέτοιες συσκευές του Trumpcare IUD θα παρουσιαστούν στο SSHH, στο East Village της Νέας Υόρκης, από την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου ως την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου.

*****

  • Συμβαίνει: 34χρονη στην Αγγλία παντρεύτηκε δέντρο

Εντύπωση προκαλεί η κίνηση μιας 34χρονης Αγλλίδας, η οποία επέλεξε, καθώς φαίνεται, να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου… με ένα δέντρο.

Πρόκειται για την ακτιβίστρια ονόματι, Κέιτ Κάνινχαμ, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Κέιτ Ρόοζ Έλντερ, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη διάσωση του Rimrose Valley Park στην πόλη Λίθερλαντ, που βρίσκεται στην κομητεία Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, υπάρχει σχέδιο για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου που θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση των κεντρικών οδικών αρτηριών, οι οποίες καταλήγουν στο μεγάλο λιμάνι του Λίβερπουλ. Ο δρόμος αυτός που προβλέπεται να περάσει μέσα από το πάρκο και θα έχει αποτέλεσμα να κοπούν πολλά δέντρα, ώθησε τη νεαρή ακτιβίστρια να προβεί σε μια αρκετά θαρρετή (και αλλόκοτη σαφώς) πράξη, αποφασίζοντας τελικά να παντρευτεί ένα από τα δέντρα του εν λόγω πάρκου.

Στη γαμήλια τελετή της Κέιτ με το δέντρο παρευρέθηκαν συγγενείς, γνωστοί, φίλοι και πολλοί κάτοικοι της πόλης, ενώ η σύζυγος του δέντρου επέλεξε, για την περίσταση, ένα φόρεμα με πράσινες αποχρώσεις και ένα στεφάνι με λουλούδια στην κεφαλή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας σχετικά με την απόφαση αυτή:

«Τα σχέδια για να ισοπεδωθεί αυτό το όμορφο μέρος για έναν άλλο πολυσύχναστο δρόμο δεν έχουν νόημα και είναι μια επίθεση στην υγεία μας» [..] «Ο φίλος μου υποστηρίζει πολύ την απόφαση μου. Με βοήθησε με τη τελετή. Ο μεγαλύτερος μου γιος ντράπηκε όταν του είπα τι θα κάνω, αλλά αποφάσισε να έρθει στην τελετή. Σημαίνει πολλά για μένα να είναι εκεί. Ο πατέρας μου ήταν υποστηρικτικός και με το βαν του με βοήθησε να οργανώσω τη μεγάλη ημέρα».

Στη συνέχεια προσέθεσε μάλιστα ότι:

«Στην αρχή ήταν μια ιδέα. Στη συνέχεια αποφασίσαμε πως πρέπει να υλοποιηθεί» […] «Έχω διαδηλώσει στους δρόμους με χιλιάδες ακόμη, αλλά αυτό δεν τράβηξε τόσο την προσοχή του κόσμου. Υπάρχουν ντόπιοι που δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να κατασκευαστεί και ποιες επιπτώσεις θα έχει το έργο αυτό στο πάρκο».

Τι να πεις.. Όντως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κάποιες φορές.


• Αντισυλληπτικό με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ
• Συμβαίνει: 34χρονη στην Αγγλία παντρεύτηκε δέντρο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής