breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 14 μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 14 μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή του Αγίου Συμεών Θεσσαλονίκης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σταυρού.

Το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου θα μεταφέρει την τιμία Κάρα του Αγίου Κλήμεντος που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτεως Βεροίας, στην Βράτσα Βουλγαρίας, όπου και θα συλλειτουργήσει με τον Μακαριώτατο Πατριάχη Βουλγαρίας.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Νικοδήμου Βεροίας και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Νικοδήμου Βεροίας.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά και στην συνέχεια θα επιδώσει τα διοριστήρια στους Κατηχητές και στους Κυκλάρχες για την νέα κατηχητική χρονιά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής