breaking news Νέο

Tο πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου

Tο πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου

Από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία όπως είναι γνωστό συμμετέχουν οι 10 κυπελλούχες των ΕΠΣ, που πέρασαν από τις δύο προηγούμενες φάσεις και οι 14 ΠΑΕ της Football League, μεταξύ των οποίων φυσικά βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην έδρα της, το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τον Διαγόρα Ρόδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι και στην 3η φάση οι αγώνες είναι μονοί με γηπεδούχο πάντα την ομάδα που προέρχεται από μικρότερη κατηγορία, δηλαδή την κυπελλούχο των ΕΠΣ.

Στο ζευγάρι ΒΕΡΟΙΑ – Διαγόρας που προέρχεται από την ίδια κατηγορία ευνοήθηκε από την κλήρωση η πρώτη που βγήκε από την κληρωτίδα, η ΒΕΡΟΙΑ και έτσι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της, με την συνάντηση αντί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου να μετατίθεται για την προσεχή Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ύστερα από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας του Διαγόρα, αφού αυτή την περίοδο λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, δύσκολα μπορεί κάποιος να βρει θέση σε αεροπλάνο και μάλιστα για μια ολόκληρη αποστολή που αποτελείται από 25 περίπου άτομα, για να μεταβεί στην συμπρωτεύουσα.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει αύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ. με τον αγώνα Αετού Ορφανού – Θεσπρωτού.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν επτά παιχνίδια και την Τετάρτη 18 όπως ήδη αναφέραμε θα παίξει η ΒΕΡΟΙΑ με τον Διαγόρα και η Πελλάνα Καστορείου (ΕΠΣ Σπάρτης) με τον Ιαλυσό Ρόδου που επίσης αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον Διαγόρα (δεν μπορεί να βρει αεροπορικά εισιτήρια).

Ο νικητής του αγώνα Βαθυλλού Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμου) – Αιολικού που εκκρεμεί θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 2ης φάσης την Κόρινθο και ο νικητής του παραπάνω αγώνα στην 3η φάση την Νίκη Βόλου.

Επίσης ο νικητής του αγώνα της 2ης φάσης που εκκρεμεί μεταξύ της Αταλάντης και του Ατρομήτου Πατρών θα παίξει στα πλαίσια της 3ης φάσης με τον Ολυμπιακό Βόλου και με τους αγώνες αυτούς θα ολοκληρωθεί και η 3η φάση, για να προχωρήσουμε στην 4η στην οποία όπως είναι γνωστό μπαίνουν στο παιχνίδι και οι 12 ΠΑΕ της Super League 2.

Να δούμε όμως το πλήρες πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-9-2019

Αετός Ορφανού – Θεσπρωτός 4 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-09-2019

Πανθηραϊκός – Ιεράπετρα Ο.Φ. 4 μ.μ.

Επισκοπή – Τρίκαλα 4 μ.μ.

Θιναλιακός – Καβάλα 4 μ.μ.

Πανδραμαϊκός – Ιωνικός 4 μ.μ.

Ξενοφών Κρεστενών – Αιγάλεω 4 μ.μ.

Ελασσόνα – Ένωση Πανασπροπυργικού 4 μ.μ.

Πανσερραϊκός – Τρίγλια 8 μ.μ.

 

Τετάρτη 18-9-2019

Πελλάνας Καστορείου – Ιάλυσος 3 μ.μ.

ΒΕΡΟΙΑ – Διαγόρας 4 μ.μ.

 

• Ο νικητής του αγώνα της 1ης φάσης Πανσαμιακός – Αιολικός που εκκρεμεί, θα αντιμετωπίσει για την 2η φάση την Κόρινθο και ο νικητής του παραπάνω αγώνα θα παίξει με την Νίκη Βόλου στα πλαίσια της 3ης φάσης.

• Ο νικητής επίσης του αγώνα της 2ης φάσης που εκκρεμεί μεταξύ της Αταλάντης και του Ατρομήτου Πατρών, στα πλαίσια της 3ης φάσης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

• Η Καλαμάτα ευνοήθηκε από την κλήρωση και περνάει δίχως αγώνα στην 4η φάση του Κυπέλλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής