breaking news Νέο

Κύπρος : Τέλος τα σκουλαρίκια για τα αγόρια στα σχολεία και οι ψεύτικες βλεφαρίδες για τα κορίτσια

Κύπρος : Τέλος τα σκουλαρίκια για τα αγόρια στα σχολεία και οι ψεύτικες βλεφαρίδες για τα κορίτσια

Το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου και οι εκπαιδευτικές οργανώνεις δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ευπρεπή εμφάνιση των μαθητών/τριών και προσθέτουν νέες απαγορεύσεις, με βάση το τι βλέπουν να συμβαίνει στα σχολεία. Στα οποία απαγορεύεται, ρητώς και κατηγορηματικώς, η χρήση κινητού τηλεφώνου!
Γένι, μούσι, μουστάκι, σκουλαρίκια και  κοτσίδα στα αγόρια απαγορεύονται αυστηρώς. Παρελθόν τα κολάν, τα στενά παντελόνια, το μακιγιάζ, οι έντονες ανταύγειες στα μαλλιά, τα μεγάλα βαμμένα νύχια και οι ψεύτικες βλεφαρίδες για τα κορίτσια.
Η εμφάνιση των μαθητών/τριών στα σχολεία τονίστηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των συσκέψεων υπουργείου και εκπαιδευτικών, όπου συμφωνήθηκε να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη μαθητική ιδιότητα των παιδιών, που πρέπει να στηρίζεται στην καλαισθησία. Μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να παρουσιάζονται στο σχολείο χωρίς υπερβολές. 

Φανταστείτε να είχαμε την ίδια συμφωνία υπουργείου και εκπαιδευτικών στην Ελλάδα. Τα...εξ αμάξης θα ακούγονταν για τους «φασίστες», που δεν αφήνουν ελεύθερη τη νεολαία να εκφραστεί!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής