breaking news Νέο

Ημερομηνίες μπορεί να βρήκαν, στα σημεία συνάντησης διαφωνούν…

Ημερομηνίες μπορεί να βρήκαν, στα σημεία συνάντησης διαφωνούν…

Αν και «κλείδωσε» η ημερομηνία των εκλογών στον υπό σύσταση νέο φορέα της Κεντροαριστεράς (στις 12 και 19 Νοεμβρίου, με παράταση ψηφοφορίας στον πρώτο γύρο λόγω του Μαραθώνιου της Αθήνας), αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν και οι αντιπαραθέσεις για τα διαδικαστικά.

Οι υποψήφιοι αρχηγοί συμφώνησαν να έχουν την πρώτη «τηλεμαχία» τους αύριο Πέμπτη, στο Action 24. Εκεί, βέβαια, δεν θα βρίσκονται όλοι! Διότι πολύ απλά, το εν λόγω κανάλι δεν προσκάλεσε τους κ. Πάντα, Τζιώτη και Γάτσιο, προφανώς επειδή τους θεωρεί όχι τόσο σημαντικούς υποψηφίους.

Αλλά ούτε και η Φώφη Γεννηματά θα συμμετάσχει σ' αυτήν την «τηλεμαχία», για το λόγο, όπως λέγεται από το περιβάλλον της, ότι θα πάρει μέρος μόνο στα δύο ντιμπέιτ που έχουν συμφωνηθεί, με συντονιστή το δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα. Κατά συνέπεια, λοιπόν, στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της 12ης Οκτωβρίου θα πάρουν μέρος οι κ.κ. Θεοδωράκης, Καμίνης, Ανδρουλάκης, Μανιάτης, Κωνσταντινόπουλος και Ραγκούσης, με συντονιστές τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά, Γιάννη Πολίτη και Αγγελική Σπανού. Άντε να δούμε τι θα πούνε οι 6 από τους 10 διεκδικητές της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής