breaking news Νέο

Tα αποκαλυπτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ

Tα αποκαλυπτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ

Αρχή κάνει σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ, στις επίσημες φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Διαγόρα και ασφαλώς θα επιθυμεί το ξεκίνημα ή πιο σωστά η επανεκκίνησή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα να γίνει με το δεξί. Και αυτό όχι μονο για λόγους γοήτρου, αλλά και οικονομικούς, αφού από την επόμενη φάση μπαίνουν στην διαδικασία και οι ομάδες της Super League 2 με τις ΠΑΕ της Football League, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι γηπεδούχος.

Αν δηλαδή σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ περάσει το εμπόδιο του Διαγόρα θα κληρωθεί με ΠΑΕ της Super League 2 την οποία θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο, έχοντας φυσικά πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη στην 5η φάση, στην οποία μπαίνουν και οι ομάδες της SuperLeague 1.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Διαγόρα σημαίνει κάτι περισσότερο από έναν απλό αγώνα Κυπέλλου, αφού εκτός από το γοήτρο, μπορεί να φέρει και αρκετά χρήματα στο ταμείο της ομάδας.

Ο αγώνας, που επαναλαμβάνουμε, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. είναι νοκ άουτ. Δηλαδή θα πρέπει να υπάρξει νικητής. Έτσι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί (εφόσον και πάλι δεν υπάρξει νικητής) θα οδηγηθούν στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές του, όπως βέβαια και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένο να γίνει σε δέκα ημέρες, την επόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο και πάλι τον Διαγόρα τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο.

Όσον αφορά τις τυχόν απουσίες, με εξαίρεση τον Ταϊρη, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά, λόγω του γνωστού τραυματισμού του, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά προβλήματα και θα χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη, ο σημερινός αντίπαλος, είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, όπως βέβαια και οι περισσότερες ή μάλλον όλες, εκτός από τα Τρίκαλα, ομάδες της Football League και γι' αυτό το σημερινό παιχνίδι ίσως αποτελεί και ένα μέτρο σχετικά με το τι θα συναντήσει φέτος στο πρωτάθλημα, στο οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει, η ΒΕΡΟΙΑ.

 

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

Τον σημερινό αγώνα ΒΕΡΟΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο (4 μ.μ.) ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τον Βρούζο από την Πιερία και τον Δέλλιο από την Πέλλα.

 

 

ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωη της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΒΕΡΟΙΑ να βρίσκει απέναντι έναν παλιό της γνώριμο. Συγκεκριμένα αν σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ περάσει το εμπόδιο του Διαγόρα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό με το παιχνίδι να έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Λίγες ημέρες δηλαδή πριν κάνουν πρεμιέρα τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής