breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Το ψάρι με τα πελώρια μάτια που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Μπροστά σε ένα σπάνιο και τρομακτικό στην όψη είδος ψαριού βρέθηκε ένας 19χρονος ψαράς στη Νορβηγία.

Ο Oscar Lundahl τρόμαξε όταν έβγαλε από την θάλασσα το περίεργο ψάρι με τα πελώρια μάτια. Το είδος αυτό του ψαριού που είναι σαν κοκκινόψαρο έχει την επιστημονική ονομασία Chimaeras Monstrosa Linnaeus (η Χίμαιρα δηλαδή της ελληνικής μυθολογίας). Το ψάρι που είναι και μακρινός συγγενής του καρχαρία είναι ένα είδος 300 εκατομμυρίων ετών και ζει σε μεγάλα βάθη και γι’ αυτό και δεν είναι ευρέως γνωστό στους ψαράδες.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο ψάρι δεν επέζησε για πολύ όταν το έβγαλαν από την θάλασσα και έτσι έγινε τηγανητό με βούτυρο…

*****

  • Μακάβρια ανακάλυψη: Τα πτώματα κινούνται περισσότερο από ένα χρόνο μετά θάνατον!

Απίστευτη ανακάλυψη από ερευνητές στο πρώτο "αγρόκτημα του ανθρώπινου σώματος" στην Αυστραλία. Διαπίστωσαν με τη βοήθεια καμερών "time lapse" ότι τα σώματα κάνουν κινήσεις περισσότερο από ένα έτος μετά θάνατον.

Η ανακάλυψη έγινε από την Άλισον Γουίλσον, του πανεπιστημίου του Κεντρικού Κουίνσλαντ, η οποία κινηματογράφησε την αποσύνθεση ενός σώματος νεκρού δότη για 30 λεπτά, για περίοδο 17 μηνών.

Σύμφωνα με το ABC News, το «αγρόκτημα» ή αλλιώς «Australian Facility for Taphonomic Experimental Research» (AFTER) στο Σίδνεϊ, δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια για να ερευνήσει την αποσύνθεση του ανθρώπινου σώματος υπό διάφορες συνθήκες για να αναπαράγει τα σενάρια σκηνικών εγκλημάτων.

«Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι τα χέρια είχαν σημαντική κίνηση. Τα χέρια που αρχικά ήταν χαμηλά πλάι στο σώμα, ανέβηκαν ενώ ένα χέρι απομακρύνθηκε από το σώμα και στη συνέχεια επέστρεψε, αγγίζοντας το και πάλι», δήλωσε η Γουίλσον.

Αν και η Γουίλσον ανέμενε την ύπαρξη κάποιας κίνησης στα αρχικά στάδια της αποσύνθεσης, δήλωσε έκπληκτη που είδε κίνηση για 17 μήνες. Εκτιμά ότι αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της συρρίκνωσης και της συστολής όταν το σώμα στεγνώνει.

«Είναι πολύ σημαντική να βοηθήσουμε τις αρχές να επιλύσουν εγκλήματα. Είναι σημαντικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους και σε πολλές περιπτώσεις δίνει φωνή στο θύμα για να πει την τελευταία του ιστορία», τόνισε η Γουίλσον.

*****

  • Η Εθνική Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα… Κρεοπωλών!

Η MEATING GREECE, θα διαγωνιστεί στο WORLD BUTCHERS’ CHALLENGE 2020, στην εμβληματική αρένα Golden 1 Center, έδρα των Sacramento Kings, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Επικεφαλής της Εθνικής Ελλάδας που θα λάβει μέρος στο… Μουντιάλ Κρεάτων θα είναι ο κρεοπώλης, Λεωνίδας Μαθιουλάκης από τα Χανιά.

Η ομάδα έχει ήδη στελεχωθεί με ταλέντα από όλη την Ελλάδα και έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις της.

Επιπλέον, φέτος στις 24 – 28 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθούν στο Σακραμέντο οι αρχηγοί των 16 διαγωνιζόμενων χωρών, προκειμένου να γνωρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, να δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες και να παραχωρηθούν συνεντεύξεις.

Την MEATING GREECE θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός Μαθιουλάκης και η manager της Ομάδας Λάρα Σταθοπούλου.

Οι κύριοι στόχοι είναι να αναδειχθεί η Ελλάδα, ως άξια ανταγωνίστρια στη διεθνή σκηνή της τέχνης του κρεοπώλη, να προβληθεί η σπουδαία εθνική μας γαστρονομική παράδοση, να ενεργοποιηθεί η ομογένεια του εξωτερικού, να καλωσορίσουμε χορηγίες και να πετύχουμε πάλι μια σπουδαία εμφάνιση, επιδιώκοντας και άλλα παγκόσμια βραβεία.

Ο προηγούμενος διαγωνισμός διεξήχθη στο Μπέλφαστ, της Βόρειας Ιρλανδίας, το 2018, όπου η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση για το Καλύτερο Μπέργκερ του κόσμου.

*****

  • Η απάντηση του “Απίθανου Χαλκ” στον Μπόρις Τζόνσον

Άμεση ήταν η αντίδραση του ηθοποιού που ενσαρκώνει τον «Χαλκ» στην ταινία της Μάρβελ.

Η απάντηση του “Απίθανου Χαλκ” στον Μπόρις Τζόνσον

Ο Μαρκ Ράφαλο, ο Αμερικανός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Δρ. Μπρους Μπάνερ και το alter ego του τον σούπερ ήρωα Χαλκ στην τελευταία ταινία «Οι Εκδικητές», απάντησε στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ο οποίος παρομοίασε τον εαυτό του με τον ήρωα της σειράς κόμιξ της Μάρβελ.

«Ο Μπόρις Τζόνσον ξεχνά ότι ο Χαλκ πολεμά μόνο για το καλό του συνόλου», είπε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ράφαλο αργά την Κυριακή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Mail, ο Τζόνσον παρομοίασε τον εαυτό του με τον «Απίθανο Χαλκ», θέλοντας έτσι να τονίσει και πάλι τη δέσμευσή του ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση την 31η Οκτωβρίου.

«Ο Μπάνερ μπορεί να είναι αλυσοδεμένος αλλά όταν τον προκαλούν εκρήγνυται σπάζοντας τα δεσμά του», είπε στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας για να παραλληλίσει το αίσθημα που προκαλεί το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση για το Brexit με την οργή που νιώθει ο Μπρους Μπάνερ, ο ήρωας του κόμιξ που όταν αναστατώνεται ή εξοργίζεται μετατρέπεται σε τεράστιο πράσινο τέρας και συχνά αφήνει πίσω του την καταστροφή.

Αλλά ο Ράφαλο προειδοποίησε τον Βρετανό ηγέτη: «Οργισμένος και δυνατός, μπορεί επίσης να είναι κουτός και καταστροφικός. Ο Χαλκ δουλεύει καλύτερα όταν είναι μαζί με μια ομάδα και είναι καταστροφικός όταν είναι μόνος του. Επίσης…έχει πάντα τον Δρ Μπάνερ με την επιστήμη και την λογική», έγραψε ο ηθοποιός.

*****

  • Τρόμος: Εμφανίστηκε πύθωνας την ώρα που έκανε μπάνιο

Ντους… τρόμου έκανε γυναίκα στην Λάρνακα. Η γυναίκα μπήκε στο μπάνιο, προκειμένου να κάνει το ντους της. Ενώ έκανε το μπάνιο της, αντιλήφθηκε ότι το νερό δεν έφευγε με αποτέλεσμα να ψάξει στο σιφόνι του μπάνιου.

 

Εκεί συνάντησε κάτι που δεν περίμενε, έναν πύθωνα δηλαδή να αναδύεται μέσα στα πόδια της! Όπως είναι αντιληπτό προκλήθηκε πανικός… με αποτέλεσμα να σπεύσει ο σύζυγός της για βοήθεια.

 

Σύμφωνα με το sigmalive.gr, χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία με τη χρήση λιπαντικών υγρών απεγκλώβισε τον νεκρό, πλέον, πύθωνα ο οποίος παραδόθηκε στο επαρχιακό γραφείο των κτηνιατρικών υπηρεσιών. Ο πύθωνας αφού πρώτα παραλήφθηκε από τις Υπηρεσίες, στάλθηκε για καταστροφή.


• Μακάβρια ανακάλυψη: Τα πτώματα κινούνται περισσότερο από ένα χρόνο μετά θάνατον!
• Η Εθνική Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα… Κρεοπωλών!
• Η απάντηση του “Απίθανου Χαλκ” στον Μπόρις Τζόνσον
• Τρόμος: Εμφανίστηκε πύθωνας την ώρα που έκανε μπάνιο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής