breaking news Νέο

Φιλικό για καλό σκοπό μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΒΕΡΟΙΑΣ και Άρη Θεσσαλονίκης

Φιλικό για καλό σκοπό μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΒΕΡΟΙΑΣ και Άρη Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη Θεσσαλονίκης Γιάννης Βένος απάντησε καταφατικά στην πρόταση που έγινε από πλευράς του ομολόγου του των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Τάκη Παπατζίκου, για την πραγματοποίηση φιλικού παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων, στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Ν. Νικομήδειας, για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, για την οικονομική ενίσχυση και στήριξη της οικογένειας του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη, που μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που ειχε και μιας σειράς επεμβάσεων στις οποίες υποβληθηκε βρίσκεται τώρα σε κέντρο αποκατάστασης στην προσπάθεια του να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Για τον σκοπό αυτόν, μάλιστα, χθες το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία πήραν μέρος οι Τάκης Παπατζίκος, Θωμάς Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Θωμάς Τρούπκος, Σουλης Σταφυλλίδης, παρόντων και των Μιχάλη Αλεξιάδη και Κώστα Αραμπατζή, όπου και συζητήθηκαν κάποια διαδικαστικά ζητήματα γύρω από την διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού αγώνα. Ενω λίγο αργότερα υπηρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Τάκη Παπατζίκου με τον (Βεροιώτη στην καταγωγή) Βετεράνο παίκτη των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης Άγγελο Σπυρίδωνα, στην οποία ο τελευταίος εξέφρασε την χαρά του που μαζί με τους Ντίνο Κουη, Γιάννη Βένο, Κώστα Δράμπη, Γιάννη Τζιφόπουλο, Κώστα Τσίλιο και άλλους πρώην συμπαίκτες του θα δώσουν το παρών σ’ ένα ματς σαν και αυτό βάζοντας... γκολ στην ανθρωπιά!

Το παιχνίδι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βέροιας - Αρη Θεσσαλονίκης έχει προγραμματισθεί να γίνει την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 4μ.μ. στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Νέας Νικομήδειας (επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τα όσα γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες), ενω λίγο πρν την έναρξη του ή στην ανάπαυλα πρόκειται να πραγματοποιηθούν και κάποιες απονομές τιμητικών πλακετών.

 

Πρόταση από Άρη Λεμεσού

για φιλικό στην Κύπρο

Στο μεταξύ, πρόταση για να μεταβούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην Κύπρο και να αγωνισθούν με τον Άρη Λεμεσού (αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και έχει ως στόχο την άνοδο), κόμισε ο Στέλιος Σερεμέτας, πρώην παίκτης της Βέροιας και του Ηροδότου, με την πρόσφατη παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Μεγαλόνησο.

«Είναι μια πρόταση την οποία εξετάζουμε και θα δούμε» αρκέστηκε να πει ο Τάκης Παπατζίκος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα και παραβρέθηκε στο ART Athina, που πραγματοποιήθηκε από 12-15 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στην οποία συμμετείχαν Γκαλερί από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκης και το εξωτερικό, αλλά και η Γκαλερί της συζύγου του που διατηρεί στη Βέροια. Μια ασφαλώς τιμητική συμμετοχή για την γκαλερί της Βίκης Παπατζίκου, τα εκθέματα της οποίας πέρασαν και θαύμασαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, συνεργάτες της ευρωβουλευτή Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής