breaking news Νέο

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας για την απεργία της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας για την απεργία της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταγγέλλει την προσπάθεια της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ να χτυπήσουν την  απεργία στις 24 Σεπτέμβρη.

Ενώ ήδη Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα (ανάμεσα τους και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας) και πρωτοβάθμια σωματεία έχουμε πάρει απόφαση και προετοιμάζουμε την απεργία για τις 24 Σεπτέμβρη κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο, η ΓΣΣΕ όχι μόνο δεν έχει πάρει απόφαση, αλλά άλλα έχει εξαπολύσει ένα κύμα εκβιασμών και πιέσεων σε προέδρους Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων. Ισχυρίζονται μάλιστα πως η ομόφωνη απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα αλλάξει!

 Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα σωματεία της δύναμή του με συνέπεια, οργάνωση και συλλογικές διαδικασίες από την πρώτη στιγμή κατήγγειλαν στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα το πολυνομονομοσχέδιο – σκούπα που τσακίζει εργατικά δικαιώματα και βάζει χέρι στα συνδικάτα.

Συνεχίζουμε ενωτικά, μαζικά, ταξικά, ρίχνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 10:30π.μ. στην Πλατεία

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής