breaking news Νέο

Η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση

Η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση

Ποδαρικό με το δεξί, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έκανε η ΒΕΡΟΙΑ που χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης νίκησε 2-0 τον Διαγόρα και προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κύλησε σε μέτρια επίπεδα με την ΒΕΡΟΙΑ να διατηρεί μια ελαφρυά υπεροχή δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει σ’ αυτό το διάστημα την μεγάλη την κλασική ευκαιρία για γκολ, όπως βέβαια ευκαιρία δεν δημιούργησε και ο Διαγόρας.

Στο πρώτο 45λεπτο που το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό είχαμε τρεις όλες και όλες ενδιαφέρουσες φάσεις. Δύο για τη γηπεδούχο ΒΕΡΟΙΑ με τον Σιμόνι στο 31’ το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Τσέλιος και στο 40’ με τον Κανούλα που σούταρε μέσα από την περιοχή για να διώξει σε κόρνερ ο Τσέλιος και μια για τον Διαγόρα στο 21’ με τον Μπαρμπαρούση να προσπαθεί να εκμεταλλευθεί απρόσεκτο γύρισμα της μπάλας του Μανιώτη, όμως ο Βοσνιάδης που βρίσκονταν σε ετοιμότητα εδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Το πρώτο μέρος στιγματίστηκε και από την αποχώρηση λόγω τραυματισμού στο 15’ του Σκαθαρούδη, που αντικαταστάθηκε από τον Σιμόνι ο οποίος βέβαια ήταν ο σκορερ των δύο τερμάτων της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενω ζήτησε και ένα πέναλτι στο 37’ όταν ο Παπαδόπουλος φάνηκε να τραβάει από την φανέλα τον Σιμόνι με τον διαιτητήνα δείχνει παίζετε.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε αποφασισμένη να πάρει την νίκη και την πρόκριση και το κατάφερε χάρις σε δύο γρήγορα γκολ του Σιμόνι.

Στο 49’ οταν ο μεσοεπιθετικός της “Βασίλισσας” δέχθηκε την πάσα του Μελικιώτη και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Τσέλιο γράφοντας το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα (59’) ο ίδιος παίκτης (Σιμόνι) μετά από ωραία πάσα του Βεργώνη με σουτ και πάλι μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει κατά διαστήματα είχε την πρωτοβουλία στον αγώνα δίχως όμως να καταφέρει εκτός από μία - δύο περιπτώσεις να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του τερματοφύλακα της Βέροιας Βοσνιάδη με εξαίρεση μια περίπτωση με τον Μπαρμπαρούση στο 88’ που με σκαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή από την Κοζάνη του κ. Τσιμεντερίδη (Βρούζος - Δέλλιος) βρήκε νικήτρια την ΒΕΡΟΙΑ, η οποία όπως ήδη αναφέραμε στην επόμενη φάση (4η) θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος Ν.), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73’ Χαντζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (λ. τρ. 15’ Σιμόνι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (61’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσης (69’ Αμπατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής