breaking news Νέο

«Ελεύθερος» ο Τάκης Τσακαλίδης

«Ελεύθερος» ο Τάκης Τσακαλίδης

Έλυσε την συνεργασία του με τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης ο Τάκης Τσακαλίδης και επέστρεψε στην Ημαθία όπου κυκλοφορεί... ελεύθερος από ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις.

Ο Μακροχωρίτης προπονητής εργάζονταν στην ομάδα της Αρτάκης τους τελευταίους οκτώ περίπου μήνες με την οποία μάλιστα την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο (νταμπλούχος της ΕΠΣ Χαλκίδας) και φέτος ετοιμάζονταν να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Κάποιες διαφωνίες όμως με την διοίκηση που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα ανάγκασαν τον Ημαθιώτη προπονητή να λύσει την συνεργασία του και να αποχωρήσει.

Η διοίκηση του Α.Ο. Νέας Αρτάκης με ανακοίνωσή της στο σαϊτ της ομάδας ευχαρίστησε για την προσφορά του στην περσινή κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος τον Μακροχωρίτη προπονητή.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αρτάκης αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΤΑΚΗ και ο πρόεδρός του θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή μας Τάκη Τσακαλίδη για την προσφορά του μέχρι σήμερα στην ομάδα της Νέας Αρτάκης. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ την περασμένη περίοδο συνείσφερε τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του, κάθε καλό στο μέλλον στην προπωπική και ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Σε ευχαριστούμε ΤΑΚΗ για όλα!!»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής