breaking news Νέο

O Παπαδίνας στη Χαρίεσσα

O Παπαδίνας στη Χαρίεσσα

Στο πρόσωπο του Σάκη Παπαδήνα βρήκε τον αντικαταστάτη του Χρήστου Μποζίνη που αποχώρησε ύστερα από τρια περίπου χρόνια, από τον πάγκο της ομάδας της η ΑΕ Χαρίεσσας.

Ο νέος προπονητής της ΑΕ Χαρίεσσας υπήρξε κατά το παρελθόν συνεργάτης του Γιώργου Σπυριδωνίδη τόσο στον πάγκο του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, όσο και στην γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας δημοσιοποίησε την συνεργασία της με τον 43χρονο προπονητή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον Χρήστο Μποζίνη που αποχώρησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Χαρίεσσας αναλυτικά:

« Η διοίκηση της Α.Ε. Χαρίεσσας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Χρήστο Μποζίνη για την άψογη συνεργασία τα τρία περίπου χρόνια που διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι πως έχει ένα σπουδαίο μέλλον στο χώρο και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του.

Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Σάκη Παπαδίνα, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χαρίεσσας. Είναι ένας ιδιαίτερα φιλόδοξος προπονητής και θεωρούμε βέβαιο πως θα βοηθήσει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής