breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Με εμφανή τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπό του από τη νίκη της ομάδας του επί του Διαγόρα παρουσιάστηκε στην αίθουσα τύπου για την καθιερωμένη συνέντευξη, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης.

Η νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής περιόδου, εκτός από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία θα βρει απέναντί της, έναν παλιό γνώριμο από την Football και της Super League, τον Λεβαδειακό της δίνει και ψυχολογία εν όψει του Μαραθώνιου του πρωταθλήματος, που ξεκινάει σε λιγότερο από 10 ημέρες και στην πρεμιέρα του οποίου μάλιστα θα αντιμετωπίσει τον προχθεσινό αντίπαλό της. Βέβαια όπως παραδέχθηκαν και οι δύο προπονητές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Σούλης Παπαδόπουλος του Διαγόρα, ο αγώνας του Κυπέλλου που προηγήθηκε και έληξε με 2-0 υπέρ της ΒΕΡΟΙΑΣ θα είναι τελείως διαφορετικός, από το παιχνίδι του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει και στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσουν άλλα δεδομένα και η νίκη της γηπεδούχου ομάδας δεν προεξοφλεί απολύτως τίποτα. Πάντως και οι δυο, ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Σούλης Παπαδόπουλος συμφώνησαν στο ότι η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη, με τον δεύτερο βέβαια να υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και να είχε κερδίσει η ομάδα του.

Να δούμε όμως τι ακριβώς υποστήριξαν στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε οι προπονητές των δύο αντιπάλων.

 

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Να βρούμε ρυθμό και να έχουμε διάρκεια»

«Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θέλαμε να κερδίσουμε, για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και όχι μόνο.

Έπρεπε από το ξεκίνημα του αγώνα να φανούμε ανταγωνιστική με αντίπαλο μια ομάδα, όπως ήδη ανέφερα πολύ καλή, που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του αγώνα. Μας βοήθησε πολύ που σκοράραμε γρήγορα και πριν αγχωθούμε στο δεύτερο ημίχρονο. Και με το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα παρότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Διαγόρας θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να το κάνει ντέρμπι με την ευκαιρία που είχε προς το τέλος του αγώνα, η οποία κατέληξε στο δοκάρι.

Ανεξάρτητα πάντως με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει στο ματς, θεωρώ τη νίκη μας δίκαιη.

Ο επόμενος αντίπαλος μας στο Κύπελλο είναι ο Λεβαδειακός. Μια ομάδα πολύ δυνατή. Για μας εκείνο το παιχνίδι θα έχει ένα ιδιαίτερο κίνητρο, αφού ο αντίπαλος βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω.

Το ζητούμενο από δω και πέρα είναι να βρούμε τα βήματά μας και να απαιτήσουμε διάρκεια και ρυθμό. Από αύριο τα κεφάλια κάτω και δουλειά στο γήπεδο, για να τα καταφέρουμε να περπατήσουμε με επιτυχία στον Γολγοθά του πρωταθλήματος που μας περιμένει.

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και το ξέραμε από την στιγμή που μάθαμε τον αντίπαλο.

Θέλαμε την πρόκριση για πολλούς λόγους και κυνηγήσαμε την νίκη, αλλά η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη από εμάς στο σημερινό παιχνίδι.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είμασταν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα μετά το δεύτερο τέρμα. Είχαμε ένα δοκάρι και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Αφήνουμε πίσω μας το Κύπελλο και προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του οποίου θα βρούμε απέναντί μας την σημερινή αντίπαλό μας, όμως σας βεβαιώ το παιχνίδι εκείνο θα είναι τελείως διαφορετικό από το σημερινό.

Συγχαρητήρια στην ΒΕΡΟΙΑ για την νίκη και την πρόκρισή της και της εύχομαι τα καλύτερα».


Παπαδόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής