breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Τρεις στην κορυφή

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Τρεις στην κορυφή

Μπορεί να έχουμε διανύσει μόλις τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και να έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο σχεδόν πρωτάθλημα, όμως θεωρώ ότι οι τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας που οδηγούν στα πλεϊ οφ έχουν ήδη καπαρωθεί και αυτό που απομένει να μάθουμε είναι η σειρά των ομάδων και ποιός από τους τέσσερις θα αποκτήσει το πλεονέκτημα της έδρας.

Υπάρχουν ίσως κάποιοι που θα διαφωνήσουν με αυτήν την πρόβλεψη, όμως επαναλαμβάνουμε προσωπικά πιστεύουμε ότι οι τέσσερις πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, τον ΦΑΣ Νάουσα και τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (η σειρά των ομάδων αναγράφεται με βάση την σημερινή βαθμολογική θέση τους).

Από κει και πέρα πιστεύουμε οτι ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος είναι μία από τις ομάδες που δεν πρόκειται να μπλέξουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ για τις υπόλοιπες θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Στα προχθεσινά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής τώρα:

ΝΑΟΥΣΑ – ΜΕΛΙΚΗ 5-2: Στα πρώτα 40 λεπτά του παιχνιδιού διαγράφονταν μια έκπληξη πρώτου μεγέθους, καθώς ο φιλοξενούμενος Φίλιππος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά είχε καταφέρει να προηγείται στο σκορ με 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Πατατούκας μόλις στο 5' όταν εκμεταλλεύθηκε παράλληλα συρτή σέντρα του Βενιόπουλου και από κοντά έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του. Η Νάουσα προσπάθησε να αντιδράσει είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε και πάλι από τους φιλοξενούμενους με κατ' ευθείαν κτύπημα φάουλ του Πατατούκα.

Ο ΦΑΣ αύξησε την πίεση του και στο 41' τελικά κατάφερε να μειώσει το σκορ με κεφαλιά του Λούρη.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ντέλλας και με τρία στη σειρά τέρματα στο 46' με σουτ στο 60' με κεφαλιά και στο 62' με πέναλτι, έδωσε δύο τέρματα άερα στην γηπεδούχο. Στο 65' ο Γιαμαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Αργυρίου – Χαλατζούκας).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΠΑΟΚ 1-4: Με το καλημέρα (1ο λεπτό) η Χαρίεσσα πήρε προβάδισμα στο σκορ, με γκολ που πέτυχε ο Φραγκής.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 12' κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Πέτκο.

Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αλεξάνδρειας πίεσε κατάφερε, να πετύχει άλλα τρία τέρματα με τους Κίτσα Γ στο 70' (πέναλτι), Κοκλά 90' και 90+ με τον Λαδά και να πάρει την τρίτη στη σειρά νίκη της που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 4-0: Ήταν μέχρι να ανοίξει το σκορ. Από την στιγμή που έγινε το 1-0 και ο Αχιλλέας Νάουσας δεν είχε λόγω να παίξει κλειστά, αλλά έπρεπε να βγει μπροστά για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φθάσει στην ισοφάριση, τα πράγματα απλουστεύτηκαν για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που βρήκε διαδρόμους στην άμυνα των φιλοξενουμένων και το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου να μετατραπεί σε 4-0, ένα σκορ που δείχνει και την διαφορά των δύο αντιπάλων.

Τα γκολ της νίκης του Ροδοχωρίου πέτυχαν οι Καρυπίδης (50'), Μισιρλής (60'), Ουέλιγκτον (66') και Μωϋσίδης (78').

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο κ. Καραγκιοζόπουλος (Γιάντσης – Νησελίτης).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΠΛΑΤΥ 0-0: Τον πρώτο του βαθμό κέρδισε το περασμένο Σάββατο ο Άρης Παλαιοχωρίου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος στο γειτονικό ντέρμπι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Στην επανάληψη και παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Νικολόπουλος) ο Άρης Παλαιοχωρίου ήταν αυτός που δημιούργησε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες τις οποίες όμως επίσης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα και αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Χρυσάνης – Τράντος).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 5-0: Με τρια γκολ του Αργυρόπουλου (15', 42', 65') και από ένα του Τσακαλίδη και του Συμεωνίδη, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κέρδισε στο γήπεδό τους 5-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας και διασκέδασε την απρόσμενη ήττα του από τον Αχιλλέα Νάουσας την προηγούμενη αγωνιστική.

Το μέγεθος του σκορ αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο και την αγωνιστική διαφορά των δύο αντιπάλων.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο κ. Ρηγόπουλος (Μπογιατζόγλου – Ζαχαριάδης).

ΣΤΑΥΡΟΣ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 2-1: Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΟ Κουλούρας που έχασε στο γήπεδο του Σταυρού από την τοπική ομάδα με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και την ομάδα του Σταυρού να προηγείται στο σκορ στο 32' με τον Μπακάλη. Στο 34' η Κουλούρα έφθασε στην ισοφάριση με τον Μπουγκουτζίδη και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη οι δύο νεανικές ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα τις έδινε την νίκη και τους τρεις βαθμούς με τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ στο 81' να κερδίσει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Περτσιούνας και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Θύελλας Αποστολίδης. Και στο 88' ο Μυλωνάς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Ζουρνατζίδης – Χαραλαμπίδης).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-2: Με κορυφαίο παίκτη τον Χολέβα που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και δημιούργησε το δεύτερο το Μακροχώρι στο γήπεδο της Ραχιάς νίκησε την Α.Ε. Ποντίων με 1-2 και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Το πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους που σε ένα ακόμη παιχνίδι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά ο 17χρονος Χολέβας με μια εξαιρετική ενέργεια και θαυμάσιο τελείωμα της φάσης έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του λίγα δευτερόλεπτα πριν ο κ. Καραντώνης σφυρίξει την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ο Χολέβας έγινε και πάλι πρωταγωνιστής για να πετύχει η ομάδα του ένα δεύτερο τέρμα με σουτ του Κουλουριώτη.

Μετά το 0-2 η Α.Ε. Ποντίων αντέδρασε, ανέλαβε την υπεροχή και κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Μωϋσίδη στο 90' ενώ στις καθυστερήσεις άγγιξε και την ισοφάριση όταν σουτ του Μπατσίλα πέρασε μόλις άουτ από την συμβολή των δύο δοκών.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Χριστοδούλου – Κελεσίδης).

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-2: Με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, αφού ο βασικός τερματοφύλακας του Οβεζίκογλου απουσίαζε ο Αστέρας Τριποτάμου γνώρισε την δεύτερη ήττα στο γήπεδο του αυτή τη φορά με 1-2 από τον ΓΑΣ Κοπανού.

Ο μετέπειτα νικητής προηγήθηκε στο σκορ στο 13' με γκολ του Παρθενόπουλου με τον γηπεδούχο Αστέρα να ισοφαρίζει με τον Μαραγκό στο 48'. Την νίκη στην ομάδα του Κοπανού έδωσε στο 70' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Παρθενόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο κ. Κωστούλης (Παζαρτζικλής – Τσιουγγαρής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής