breaking news Νέο

Λ.Τσαβδαρίδης : "Η πυροπροστασία των δασών είναι βασική πτυχή της περιβαλλοντικής πολιτικής της ΝΔ"

Λ.Τσαβδαρίδης :

Από το πολιτικό γραφείο του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

Η πυροπροστασία των δασών είναι βασική πτυχή της περιβαλλοντικής πολιτικής της ΝΔ.

Η αποτελεσματική προστασία των δασικών μας πόρων, η θωράκιση της δημόσιας περιουσίας, η διαφύλαξη της βιοποικιλότητας, του φυσικού κάλλους και της ποιότητας ζωής, περνάει μέσα και από την πυροπροστασία.

Η σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία της και ο σεβασμός στους εργαζόμενούς της, που με περίσσευμα καρδιάς και ψυχής αποτελούν χειμώνες και καλοκαίρια το πρώτο «όπλο» πρόληψης αλλά και το πρώτο ανάχωμα απέναντι στις δασικές πυρκαγιές, είναι άξονες της πολιτικής μας.

Αυτά υπογράμμισα στη σημερινή συνάντησή μου με τον νεοσύστατο Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων Πυροπροστασίας Δασών Ελλάδας, (ΕΛ.ΠΥ.ΔΑ.) στο πολιτικό μου γραφείο.

 

Διαβεβαίωσα δε την Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου κα. Κάτια Τρύφων, τον Πρόεδρο του παραρτήματος Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Ντόντο και τον Αντιπρόεδρο του συγκεκριμένου παραρτήματος κ. Θωμά Κοντόπουλο, ότι θα προωθώ αμέσως στα κέντρα των αποφάσεων τα δίκαια αιτήματά τους και θα στηρίζω κάθε πρόταση, ενέργεια και αίτημά τους που στοχεύει στην βελτίωση της πυροπροστασίας των δασών στη χώρα μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής