breaking news Νέο

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας από την 13/10 έως και την 03/11 στην πόλη της Νάουσας

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας από την 13/10 έως και την 03/11 στην πόλη της Νάουσας

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης της οδού Χριστόδουλου Λαναρά, στην πόλη της Νάουσας, από την 13 Οκτωβρίου 2017 έως και την 03 Νοεμβρίου 2017, εγκρίνεται η παράταση στις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Χριστόδουλου Λαναρά, από τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας έως τη συμβολή της με την οδό Σαράφη πόλεως Νάουσας, ανά Φάση ως ακολούθως :

Α΄ Φάση

απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων σε τμήμα της οδού Χριστόδουλου Λαναρά, από τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημητριάδη, συμπεριλαμβανομένης της διασταύρωσης Δημαρχίας και Ζαφειράκη-Χριστόδουλου Λαναρά, με παράλληλη εκτροπή των οχημάτων με κατεύθυνση προς την κεντρική πλατεία, στην οδό Παπαγιώργη. Τμήματα των οδών Ζαφειράκη και Χριστόδουλου Λαναρά, καθώς και η οδός Χατζηγρηγοριάδη (εκατέρωθεν της Χριστόδουλου Λαναρά) θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι δρόμοι.

Β΄ Φάση

απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων σε τμήμα της οδού Χριστόδουλου Λαναρά, από τη συμβολή της με την οδό Δημητριάδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επαμεινώντα Γκαρνέτα, με παράλληλη εκτροπή των οχημάτων στις οδούς Μισιρλή ή Γκαρνέτα και Δημητριάδη κατά περίπτωση. Τμήμα της οδού Παπαγιώργη θα είναι και θα σημανθεί ως αδιέξοδος.

Γ' Φάση

απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων σε τμήμα της οδού Χριστόδουλου Λαναρά, από τη συμβολή της με την οδό Γκαρνέτα (συμπεριλαμβανομένης της διασταύρωσης) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σαράφη, με παράλληλη εκτροπή στην οδό Πεχλιβάνου ή Αγίου Δημητρίου και Παπαγιώργη, κατά περίπτωση. Τμήματα των οδών Χριστόδουλου Λαναρά (εκατέρωθεν του αποκλεισμένου τμήματος), Παύλου Μελά, Γκαρνέτα και Μισιρλή θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι δρόμοι.

Κάθε ανωτέρω περιγραφόμενη Φάση θα ξεκινά μετά το πέρας της προηγούμενης, με έναρξη

της πρώτης την 13-10-2017.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής