breaking news Νέο

Φίλιππος Βέροιας : Πάει για το “μπαμ”!

Φίλιππος Βέροιας : Πάει για το “μπαμ”!

Η παρουσία του Φιλίππου Βέροιας στην Α2 Ανδρών φέτος (μέσα από την διαδικασία που ακολουθήθηκε και είναι γνωστή) υποχρέωσε και τους ανθρώπους της ομάδας να προβούν σε μια σειρά απόκτησης παικτών, μπροστά στην φιλόδοξη προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο του στην volley league!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, λοιπόν, αποκτήθηκαν 13 παίκτες, οι οποίοι και συγκροτούν ένα πολύ δυνατό ρόστερ, το οποίο, ωστόσο, υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να αυξηθεί περαιτέρω με την προσθήκη ενος ακόμα παίκτη!

Μάλιστα, όπως διαρέεται από το εσωτερικό της ομάδας, εφόσον γίνει η κίνηση και αποκτηθεί ο παίκτης αυτός, θα πρόκειται για μια μεταγραφική βόμβα!

Παρ’ ότι απο πλευράς “Η” κατέστη προσπάθεια να γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά γύρω από αυτήν την μεταγραφική κίνηση που ετοιμάζεται, κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι υπάρχει η επιθυμία των ιθυνόντων της Βεροιωτικης ομάδας να πλαισιωθεί αυτή μ’ έναν παικτη ακόμα που θα κάνει το “μπαμ”!

 

Ικανοποίηση

Από κει και μετά, ικανοποίηση επικρατεί στον Φίλιππο μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με το εμφατικό σκορ 4-0 σετ σε βάρος του Ηρακλή, στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό της Μίκρας, το οποίο αποτέλεσε και το δεύτερο στο στάδιο της προετοιμασίας (προηγήθηκε αυτό με τον ΠΑΟΚ στο οποίο, όμως, δεν κρατήθηκε σκορ).

Ο Φίλιππος συνεχίζει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο (με τον Κώστα Τσιάρα μετά την εγχείριση στον ώμο να παίρνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά η κίνηση του στις επιθέσεις να είναι ελεγχόμενη), έχοντας μπροστά του τώρα την... πρόκληση της παρουσίας του στο πρώτο τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνει στην πόλη το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Στόχος του τουρνουά, εκτός από τα πολύ δυνατά παιχνίδια που θα διεξαχθούν ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες, είναι να παραβρεθούν νέα παιδιά από την τοπική κοινωνία στο γήπεδο, ώστε να μάθουν και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η νεοφώτιστη στην volley league Ελπίδα Αμπελοκήπων, η ιστορική Μάρεκ από την Βουλγαρία, ο κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ και φυσικά ο “οικοδεσπότης” Φίλιππος Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Μάρεκ - ΠΑΟΚ (17.00)

Φίλιππος Βέροιας - Ελπίδα Αμπελοκήπων (19.30)

 

Κυριακή 29

Σεπτεμβρίου

Μικρός τελικός (14.30)

Μεγάλος τελικός (16.30)

 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής